S8500 Wave
-
- Регистриран: 06 фев 2011, 00:20
Re: Samsung S8500 Wave
Оф аз да се оплача. Имам телефона от 2 седмици и съм супер доволен. Но вчера вечерта след едното изваждане на Micro SD картата, което съм пrавил поне 7-8 пъти и при включване вече дисплея даваше видимо по бледо. На 10 осветено е все едно на 3-4, на 5 пък е трагично дори бялото сивее яко. Във филми и на 10 е неприятно тъмно за гледане. Някой има ли идея за поправка без сервиз въпреки, че е в гаранция към Германос. Направих ресет от настройките, който ми изтри всички приложения. включвах изключвах, всичко пробвах без Hard Reset.
ЕДИТ: Вече телефона почна да му трепти яко екрана. и да презскачат едни черти като сенки. Всичко ми прилича някака си на все едно лентов кабел при лаптоп, когато няма добра връзка с дисплея.
Жената е виновна, ще каже видя линали ти казах да си купиш Nokia. Как можа да си вземеш такава боклукчива марка като Samsung :)
ЕДИТ: Вече телефона почна да му трепти яко екрана. и да презскачат едни черти като сенки. Всичко ми прилича някака си на все едно лентов кабел при лаптоп, когато няма добра връзка с дисплея.
Жената е виновна, ще каже видя линали ти казах да си купиш Nokia. Как можа да си вземеш такава боклукчива марка като Samsung :)
Кажи на жена ти че моя има вече 2 падания на асфалта от джоба на якето ми и нищо му няма (освен леко одраскване по едното ъгълче) , при последното падане се разхвърчаха батерии , капаци и карти ... събрах включих и тръгна. Дисплея е непокътнат :) На всичкото отгоре го купих втора употреба !
И на мен ми прилича на лош контакт , ако имаш познат в някой сервиз занеси го да погледне може да е нещо дребно (yes)
Дано се оправи и да си ползваш хубавото телефонче.
И на мен ми прилича на лош контакт , ако имаш познат в някой сервиз занеси го да погледне може да е нещо дребно (yes)
Дано се оправи и да си ползваш хубавото телефонче.
-
- Регистриран: 11 фев 2011, 22:55
Помагайте..
Опитвам се да инсталирам Ndrive през Киес стига до 50% и дава грешка,че не ми стига паметта, а съм задал да инсталира в карта памет която е 8GB. Незнам какво става, нещо трябва да се настрои или....(blush)
Опитвам се да инсталирам Ndrive през Киес стига до 50% и дава грешка,че не ми стига паметта, а съм задал да инсталира в карта памет която е 8GB. Незнам какво става, нещо трябва да се настрои или....(blush)
Случвало ми се е и се наложи да форматирам картата. От тогава не съм имал такъв проблем.
-
Това беше първото което направих, но през телефона, дали не трябва през компа??
:|
Инсталирах си някаква игра Space Hell която е 36мб и гледам, че е на картата, а тая навигация неще и неще... а имам 7.5ГБ свободни:S
:|
Инсталирах си някаква игра Space Hell която е 36мб и гледам, че е на картата, а тая навигация неще и неще... а имам 7.5ГБ свободни:S
А на компа имаш ли достатъчно място , понеже първо сваля навигацията в Киеса и после я инсталира на телефона.
А как се сваля Ndrive от Kies като е платена?
-
Имам 14 гб и това ако не стига :P :|
-
По назад в темата е обяснено, виж 46 страница (yes)
-
Все още не мога да си инсталирам навигацията... Никой ли не е имал такъв проблем?? :|