S8500 Wave
-
- Регистриран: 11 фев 2011, 22:55
Re: Samsung S8500 Wave
Оправих се!!!
Преместих всичко което имах в паметта на тела в картата (картинки, музика) и се получи.
Явно е нужна паметта на телефона при инсталирането, иначе навигацията си е в картата :D(yes)
Преместих всичко което имах в паметта на тела в картата (картинки, музика) и се получи.
Явно е нужна паметта на телефона при инсталирането, иначе навигацията си е в картата :D(yes)
При мен стана и работи, като следвах указанията на 46 страница.
Имах само проблем с разпознаването на телефона от киеса, но смених USB порта и след това го разпозна, после инсталирах програмата на картата памет, сложих крака и картата на България и за сега работи добре. Утре ще тествам повече. :)
Много благодаря на всички за указанията! :D
Имах само проблем с разпознаването на телефона от киеса, но смених USB порта и след това го разпозна, после инсталирах програмата на картата памет, сложих крака и картата на България и за сега работи добре. Утре ще тествам повече. :)
Много благодаря на всички за указанията! :D
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
http://static.bada.com/contents/en_US/developer/apis/images/contest/mwc/bada_the_next_wave.pdf
Чакаме ъпдейт за нашия телефон нали така?
Чакаме ъпдейт за нашия телефон нали така?
Ето че вече и аз съм с 8500 с версия 1.0
Инсталнах киис но през програмата ми казва че няма обновления за мен а виждам че вече някои са получили през програмата обновлението.
Трявва ли нещо друго да правя за да дойде и при мен ?????????
Инсталнах киис но през програмата ми казва че няма обновления за мен а виждам че вече някои са получили през програмата обновлението.
Трявва ли нещо друго да правя за да дойде и при мен ?????????
Едно въпросче ако може стигнах до тука ноо в тая папка бада апликеишън има папка OspHomeExt а в нея имам 5 папки със цифри и букви в името и във всяка има папка Data.Предполагам че това са ми приложенията които съм инсталнал във картата памет а не в тела но как да разбера коя е за Ндрайв,или няма значение коя е ?
Ше се ориентираш по датата, на която си инсталирал NDrive. Ако си я инсталирал днес ще търсиш папка с дата 23.02.2011 и това е :)
Оф защо толкос трудно се получава някъде явно бъркам :( значи разбрах коя е папката но този хак който е в папка Ndrive-navigation със папката ли се слага вътре или само трите файла?Щото после като откача тела и вляза в навигацията и ми изписва че е свършил безплатния период или нещо такова и приложението се затваря.И другия въпрос е къде е папка Maps ,направо ме заболя главата-баси един ден главоболие с скаипа сега един ден със навито (blush)
И защо в режим киес като се свърже с компа без да е отворен киес имам три устриства памет-телефон,карта и OSP?
И защо в режим киес като се свърже с компа без да е отворен киес имам три устриства памет-телефон,карта и OSP?
Писна ми вече от тая навигация какво трябва да направя за да тръгне аман буква по буква съм изчел мненията и не та не ,къде бъркам да го е.а (angry) След като вляза във приложението ми излиза това и после това е къде е проблема.И защо ми излизат две мемори карти във тела.Значи изтеглям със киес Ндриве от аппа като знамето е на испания,инсталирам я ,появява се папка със странно име и във нея има дата и две папки Share и трите празни.После тегля мапа на компа директно без киес архив с име NDrive разархивирам и получената папка NDrive има една камара папки вкл и Data и Maps.Цялата тая папка я слагах и във бада апл.. и във новопоявилата се папка от инстала на киес и къде ли не по сле разархивирам крака и се получава папка с три файла които ги копирам във Data във Н драйв папката.В папка мапс има карта но и с нея и с другата от последната страница на форума ефекта е един и същ нулев.Хайде моля ви се ако някой може да хелпне че взе да ми писва вече.Вчера упдейтнах до 1,2 бадата ако има значение.
пп още един въпрос форматирам картата почвам на чисто закачам тела към компа със настройка съхранение на данни и ми излизат две карти-MEMORY CARD (J) и Сменяем диск (К).Да не би К то да е паметта на тела хмм
пп още един въпрос форматирам картата почвам на чисто закачам тела към компа със настройка съхранение на данни и ми излизат две карти-MEMORY CARD (J) и Сменяем диск (К).Да не би К то да е паметта на тела хмм
Сменяем диск (К) това ти е телефона
Ами хубаво човек но както и да пробвам не става и не става.Явно при мен няма да тръгне тая навигация баси каръщината.Иначе като четох темата се споменаваше че няма буква Щ ,ама ако има някой не я е намерил става така: при писане се натиска бутона Ш и се задържа след секунда се появява отгоре над него бутон със Ш и Щ,без да се пуска бутона се плъзва пръста на Щ то и готово.