S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
ето какво http://www.samsungbada.ru/forum/viewtopic.php?f=18&t=933 намерих при руснаците но не мога да го тествам че при мен не вижда телефона
Това доколкото разбрах е за по бързо конектване на ГПС а но било опасно:) за тела.А колко време ви отнема на вас да се позиционира ГПС а при Н дриве.Във самсунгапп има приложение GPS Status който е подобен на вградената опция Позиция,но и при двете не ми изкарва данни но съм чакал около минута,или трябва повече:(
пп за да се вижда тела в програмата трябва да си в режим киес в телефона.Аз влязох но този файл който трябва да се смени нз как да го сменя има само copy и delete.Ако разбираш повече руски език проучи как става номера от мен толкова.
пп за да се вижда тела в програмата трябва да си в режим киес в телефона.Аз влязох но този файл който трябва да се смени нз как да го сменя има само copy и delete.Ако разбираш повече руски език проучи как става номера от мен толкова.
Някой може ли да ми каже, защо след като си инсталирах NDrive и пуснах навигацията да позиционира, ми се появи само един бял екран и зелена стрелка по средата (angry). А има ли някой от този форум и притежател на Samsung Wave от Русе
Виж дали не е много увеличена картата , трябва да има + / - за увеличаване/намаляне на мащаба.
Готово, вече имам навигация, но имам един малък проблем. Сайта от който мога да си смъкна български глас за навигацията...........не мога да го отворя. Някой може ли да ми изпрати самия файл.
А някои успя ли да подкара субтитрите без да качва друг ?
Колега, пратил съм ти гласовете на пощата!Успех с навигацията!
Мерси много Nikitrz, жив и здрав да си ;)
Моля!Само че ми върна re: че e-mail-а не е получен!Провери дали си получил файловете и ако не си пиши къде да ти ги пратя !!!
Не съм ги получил, ако може прати ги на този e-mail [email protected]