I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Abe q kajete gledam, che nqma svetkavica, kofti snimki li prai shoty smqtam da si go vzema, no pri uslovie che kamerata si q biva, kakto i snimkite.
Лично моето мнение от това което съм прочел и видял е че прави добри снимки,но ако мислиш да взимаш този телефон заради камерата по добре си вземи Samsung i8510 какъвто аз имам в момента и си свиркай (whistle) .Просто това е телефон за игри,филми,музика,интернет и защо не заснемане на видео,но все пак ако ти липсва светкавица търси нещо със ксенонова такава
ето и официален Android 2.3.2 за Galaxy S, макар, че най-вероятно е някоя ранна бета - http://hotfile.com/dl/108009101/c197125/I9000XWJV1.rar.html
Здравейте,
Как да импортна контактите от сим картата в Samung Galaxy? Не знам поради каква причина, но не ми излизат по подразбиране в менюто контакти. Трябва да направя някакви допълнителни настройки за прехвърляне на нмерата ли? От къде?
Мерси предварително
Как да импортна контактите от сим картата в Samung Galaxy? Не знам поради каква причина, но не ми излизат по подразбиране в менюто контакти. Трябва да направя някакви допълнителни настройки за прехвърляне на нмерата ли? От къде?
Мерси предварително
Като влезеш в Телефонен указател настисни левия тъч бутон Импортиране/Експортиране > Импортиране от SIM
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Това е много ранна бета версия. Края на март се очаква през Киес официалната.
Чакай още малко ще излезе и новия Самсунг той има светкавица;)но е малко по голям от този
Niakoi uspia li da go nakara da chete ot flashka ili vunshen harddisk prez USB?