S8500 Wave

zaiko77
Регистриран: 10 фев 2011, 13:07

Re: Samsung S8500 Wave

Мнение от zaiko77 » 08 мар 2011, 15:38

Първоначалното зареждане на навигацията е на английски език.Има настройки и там може да се смени езика.А освен това си има и испанската карта
Добре е при стартиране за ползваш 3G за да ти определи местоположението,но после го изключвам и всичко си е ок.
П.П.Аз не съм толкова навътре с нещата,но се опитвам да помогна,защото направо си скъсах нервите да ровя из форумите за тая навигация

juventusfen
Регистриран: 23 сеп 2010, 17:35

Мнение от juventusfen » 08 мар 2011, 18:56

[Quote]А този делфин какъв е би ли дал линк или инфо за даунлоад да го пробвам и него.[/Quote] Оригиналния браузър се казва делфин ;)

fox_vt
Регистриран: 22 фев 2011, 12:42

Мнение от fox_vt » 08 мар 2011, 19:35

ООО (blush)(whistle)(whistle) :P
Е аз след цял следобед цъкане на работа (не казвайте на шефа:() докато ми падна батерията си промених първоначалното мнение за Опера мини V 5.1 ,което беше че не е по добра от вградения браузър.Та да спомена за бъдещите собственици на Wave за плюсовете и минусите на двата браузъра.На операта плюсовете са-9 полета за бърз достъп до любими сайтове,по бързия достъп,възможноста за запаметяване на nick name и парола,по лесното зуумване,и наличието на показалец движен от навигационните бутони.Минусите са резолюцията несъответстваща на дисплея(надписите малко са размазани),зуума има само едно положение,полезната площ на екрана е по малка заради навигационните бутони.Относно вградения браузър делфин,и той не е лош но постоянното зуумване, търсене и уцелване на целта по дисплея е малко досадно понякога и доста уморява.Докато показалеца е доста по продуктивен и кликането във сайтовете е просто детска игра.И накрая трябва да отбележа,че ако се използват много често определени сайтове и се познава картата на сайта много добре Операта е за предпочитане,но ако сайта е непознат тогава става трудно със по големия зуум на операта да се разглежда сайта и е по полезен Делфина.Това е от мен и моето лично мнение :P

donky
Регистриран: 16 авг 2010, 18:11

Мнение от donky » 10 мар 2011, 18:56

как да си сменя фърмуера или както да се казва това жувотно :D със стария киес беше лесно ма с тоя новия няма управия (blush)

nei4evvv
Регистриран: 19 яну 2011, 08:24

Мнение от nei4evvv » 10 мар 2011, 21:37

здравейте някой може ли да обясни как точно се инсталират приложения с тая програма wavespoofer защото когато заменя оригиналното приложение с пиратско нищо не става.

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 10 мар 2011, 21:58

Ами ако си обновил фирм-а до най-новата версия е нормално нищо да не стане!Ако си 1.0 не би трябвало да има проблем!

Nedkicha
Регистриран: 28 фев 2011, 11:06

Мнение от Nedkicha » 11 мар 2011, 11:53

Благодаря ти за помощта "момче от Ада":)), но реших да не рискувам да се прецака нещо. От няколко места ми препоръчаха сервиза на Джеф във Варна на бул М. Луиза и за един ден го отключиха. Струва ми 30 лв, но английския продавач ме компенсира, заради това, че ми го продаде за разкодиран.

Вече почнах да се уча на новия телефон, малко трудно свиквам с touch -а, но като първи впечатления, мога да споделя, че е интересен телефон. Мога да дам един съвет от собствен опит - бях решил , че и моите пръсти са дебели като на Флинстоун, защото в желанието си да изпиша даден интернет адрес, натисках по няколко букви и то грешните: D , но реших проблема си по следния начин - просто го обръщам телефончето хоризонтално и querty клавиатурата става по-голяма;).

Какво ще кажете за скрийн протектор - поръчах си пак от английския Ebay 3 броя за 1,20 паунда с доставката, надявам се да пазят горе-долу, ако не здраве да е:)

Все още не съм пробвал да инсталирам навигацията, този уикенд ще се позанимавам и с това, за критиците, които казват, че няма много приложения, мога да кажа, че вече има стотици /друг въпроса колко са функционални/

Очарован съм от играта Асфалт 5, задобрявам с всяка изминала минута, въобще, като цяло има доста интересни игри.

Може ли някой да каже защо като вляза в You Tube, не мога да гледам клипчетата, нещо трябва да доинсталирам ли?

Поздрави(yes)

HellBoyA
Регистриран: 23 юли 2008, 01:08

Мнение от HellBoyA » 11 мар 2011, 18:50

Аз останах с впечатлението че дисплея не може да се надраска или поне никак няма да е лесно ... повече ме тревожи опасност от драскотини по панела но за сега няма признаци (yes) Качи си NFSHIFT , според мен е по добра от асфалта. Клиповете от youtube винаги са ми тръгвали ... за съжаление утре продавам телефончето си :S Налага се , поради внезапна загуба на "месечни доходи" и доста неизплатени такива ...

lasgotrg
Регистриран: 16 юли 2009, 17:56

Мнение от lasgotrg » 11 мар 2011, 21:03

Момчета помагайте следвах стъпките за навагацията испанскатам, но ми каза, че промоционалната е изтекла и трябва да я купя....Съвети?

fox_vt
Регистриран: 22 фев 2011, 12:42

Мнение от fox_vt » 11 мар 2011, 22:18

Сложи ли крака,аз имах същия проблем.Провери в телефона опциите за получаване на файлове и направи всичко де що влиза в тела да отива в картата памет.Всички папки ли ти искачат включително и папка Ndrive.

пп и като говорим за ндриве колко време ви отнема в секунди да намери спътника след като е показало картата?При мен ако е първо включване 70-80 сек а ако преди това е бил конектнат 30 сек.При вас така ли е.

Отговори