S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Ами имам следния проблем, не мога да видя файловете на навигацията в телефона, когато сложа картата през преходник ги виждам на компютъра...от къде може да е този проблем
Ти в телефона няма как да видиш файловете там само е иконката на ндрайв.А когато си свързал със компа тогава само можеш да добавяш файлове от компа.
А знаеш ли как мога да Ъпдайте телефона на 1.2 Бада?
Най накрая и аз да напиша нещо за телефона . Аз съм един от първите които притежават този невероятен телефон . Смея да твърдя това , защото го купих в Англия още през мес. Май 2010 . Само че, има една подробност. НЕДЕЙТЕ ДА СИ ЪБДЕЙТВАТЕ ФИРМУЕРА С KIES !!!
Аз съм го ъбдеитвал 2 пъти ( резултатите от това ъбдейтване са: батерията започва да пада много бързо, немогат да се инсталирват игри , навигация и мн. др.). И сега си въстанових първоначалния фирмуер . В момента съм си инсталирал NDRIVE( жестока навигация ). Върви без засечка, и не и трябва никакъв интернет !!! Изпробвал съм я вече няколко пъти . Може да се настрои изцяло на български , гласовете също .
Бесплатно, Игрите - N.O.V.A. , Assassins , Avatar , GT Motor , и мн. други които са все платени ! Няма да описвам как става , всичко съм научил от този форум .
За въстановяването на фирмуера съм използвал - MultiLoader_V5.62 . Не помня кой фирмуер беше преди, но сега с този батерията е адски издръжлива . И въобще , май с Киес не трябва много да се работи . Това мнение е лично мое , което съм го изградил след много проблеми с Киес .
Това е , за първи и последен път . Нямам навик да пиша в интернет .
Аз съм го ъбдеитвал 2 пъти ( резултатите от това ъбдейтване са: батерията започва да пада много бързо, немогат да се инсталирват игри , навигация и мн. др.). И сега си въстанових първоначалния фирмуер . В момента съм си инсталирал NDRIVE( жестока навигация ). Върви без засечка, и не и трябва никакъв интернет !!! Изпробвал съм я вече няколко пъти . Може да се настрои изцяло на български , гласовете също .
Бесплатно, Игрите - N.O.V.A. , Assassins , Avatar , GT Motor , и мн. други които са все платени ! Няма да описвам как става , всичко съм научил от този форум .
За въстановяването на фирмуера съм използвал - MultiLoader_V5.62 . Не помня кой фирмуер беше преди, но сега с този батерията е адски издръжлива . И въобще , май с Киес не трябва много да се работи . Това мнение е лично мое , което съм го изградил след много проблеми с Киес .
Това е , за първи и последен път . Нямам навик да пиша в интернет .
След много премеждия успях да инсталирам навигацията...Благодаря! Но все пак ми е интересно как да ъпдате до 1.2 :D
здраейте.и аз имам телефончето от близо 9 месеца навигацията е инсталирах преди седмица работи наистина добре от около 2-3 дни ползвам и операта и тя не е лоша програмка само един проблем има до сега няма флаш подражка но кво да се прави така е с новите операционни системи ако някои има информация относно флаша да внесе малко светлина в момента пиша от тела и разбирам че липсва буквата шт в клавиатурата
Буквата ''Щ'' не липсва, просто задръж пръста на си на "Ш" и ще се появи. :)
Здравейте искам да попитам има ли Скайп за БАДА и дали може да се инсталират пиратски приложения също така как работи самата операциона система защото искам да си купя Wave но не сам мн запозната с нещата около БАДА.Благодаря предварително
Като влезеш в Киес горе в ляво се показва телефона и се въртят едни стрелк.След като се свърже цъкваш на бутона до стрелките и на отворилия ти се прозорец по средата ти пише с кой фърмуер си в момента и кой е най новия излязъл.
Ха така...;)И аз дълго търсих Щ на клавиатурата,ама нали съм си блондинка (blush).Благодарско, emsky05