S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Така е братле видях, но ми пише, че съм с последната версия моята на телефона е 1.0.2 а аз искам 1.2
Ами то мен със първото влизане ме пита дали искам да ъпдейтна версията,я разцъкай опциите на киеса дали няма нейде да търси нова версия.
Здравейте искам да попитам тези който имат този тел. дали може да се инсталират пиратски приложения на БАДА и ако може как се инсталират също така как работи самата операциона система защото искам да си купя Wave но не сам мн запозната с нещата около БАДА.Благодаря предварително
Могат да се инсталират но трябва да си със версия 1.0 на бадата.Иначе самата бада работи доста добре според мен но аз нямам голям опит със смартфоните като цяло.Иначе основните недостатъци на бадата са преодолени-има навигация доста прилична,скайп-жава но върши работа,сега остава и флаш подръжката да напредне и ще е таман.Всеки ден излизат все нови приложения във самсунг апс,все още сме далеко от андроида но и динозаврите са владели земята и ... балтията..:P
пп черна точка от мен на този сайт,чувствайте се "благословени" от мен ... не искам да се обижда никой но много мразя да вляза да напиша мнение и като тръгна да го публикувам и да ми каже че не съм влязъл(angry)и съответно съобщението е изтрито и тряя пиша същото отново.Направо избеснявам (angry)
ппп нищо лично:(
пп черна точка от мен на този сайт,чувствайте се "благословени" от мен ... не искам да се обижда никой но много мразя да вляза да напиша мнение и като тръгна да го публикувам и да ми каже че не съм влязъл(angry)и съответно съобщението е изтрито и тряя пиша същото отново.Направо избеснявам (angry)
ппп нищо лично:(
И как точно се инсталират ако можеш да ми обясниш и ако си с по нова версия на ОС не става ли.Също така искам да попитам дали приложенията се записват като при Андроид в ТЕЛЕФОНА.И искам да попитам колко му даржи батерията на Wave и как е звука през говорителя(дали е силен)
Здравей, на следния линк е обяснен как се инсталират игри и програми - има също и списък от програми и игри за сваляне - http://bada-store.blogspot.com/2010/11/126-samsung-bada-wave-app-and-games.html
Приложенията се записват на картата ако си задал в настройките,андроида в това отношения ряпа да яде:D.Батерията държи колкото я ръчкаш по малко за пример мога да ти дам последно го заредих събота вечерта и сега е на 64 % според вградената програма,като не съм го пипал много само разговори.Иначе един филм час и половина дисплей на 5 и звук на половината-смъква от батерията 20%.Абе лично аз съм много доволен от батерията-но трябва да отбележа че съм изключил 3Г то и при всяко оставяне на телефона го заключвам ръчно.За звука от говорителя на доста шумни места се чува прилично а на тихо причинява болка в ухото ако е на макс(и ако говори майка ми :X)
Колко памет трябва да имам в картата, за да успея да инсталирам NDRIVE? Постоянно ми излиза съобщение да освободя достатъчно памет, а тя е 8 GB. Задал съм преди това от телефона настройките за инсталиране да са на картата, но въпреки всичко ми излиза тъпото съобщение...(blush)
-
- Регистриран: 23 сеп 2010, 17:35
В Киес май също имаше настройки за инсталиране дали карта или телефон
Здравейте, някои може ли да ми линк за сваляне на UK карта за NDrive за Samsung wave s8500 .