S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Абе пичове някой намери ли решение на проблема със алармата на тоя нашия телефон :|.Два пъти се успивам вече :(.Първия път като се успах реших да направя малко експерименти да не би да е от настройките нещо-нагласих си 3 аларми за 12:00,12:01 и 12:02 часа на обяд със различни настройки на алармата.Обаче кво се получи-втория път като се успах от трите ми звънна само едната,на другия ден пак ,днес даже май нищо не е звъняло,и за сега ме съмнява дали не се бъгва когато изключа алармата от зеления бутон примерно за неделя да не звъни и после като го цъкна да не реагира.Освен има два варианта-или да си я наглася седмична понеделник петък,което е кофти щото бачкаме и събота,или да я наглася ежедневно и да не я изключвам даже и в неделя.
Значи аз си реших проблема с алармата по съвет на друг потребител от този сайт, за което му благодаря. Да уточня, че аз си нагласям алармата ден за ден, а не за определени дни от седмицата. Когато влезеш в настройките на алармата дори и часът от предната аларма да е същия,който ти трябва не маркираш направо тикчето, а натискаш часа след това отново на часа и стигаш до настройките и пак го задаваш.Даваш два пъти сейв и готово. По този начин нямам пропусната аларма вече от два месеца, а преди това само за един ме остави да си спинкам сладко , сладко 4-5 пъти:D. Дано да стана разбираемо за какво става въпрос.
Здравей, тука има карти за всички държави за които можеш да се сетиш ;) Слагам ти линк към страницата - http://www.megaupload.com/?f=KVBMEP8E - има две карти за GBR - мисля че ти трябва файла от първата страница - GBR_ТА - ама не съм сигурен; на някоя от слеващите страници (Next) има още една карта - GBR_NT :)
Значи понеже часа на ставане ми е винаги един и същ 07:10 та да видим дали съм разбрал.Влизам вечерта в аларми/цъкам на мойта аларма на часа/като вляза в опциите цъкам на промяна на час/показва ми 07:10 нищо не променям само давам запази/и после пак запази така ли е :)
Аз го задавам още един път, макар и да е същият час, който ми трябва. Но може и да е напълно излишно това действие. Досега винаги съм го правил по този начин и давам гаранция за него. Може в почивния ти ден да пробваш и без повторното задаване на часа, но при него не давам гаранция, защото не съм го пробвал.
И в допълнение, понеже всеки ден ставам в различен час, използвам единичната аларма без да маркирам някой ден от седмицата. Понеже това е много странен бъг само в ограничени бройки на нашата мила Вълничка давам гаранция само при единичната аларма и останалото по описания метод. Може и да има други варианти, при които да си работи безотказно, но аз съм пробвал само този. Успех със ставането за работа и дано не ме псуваш някоя сутрин, защото пак си се успал, но няма да се учудя при всеки отделен пелефон да върви различен пиниз:)
-
- Регистриран: 12 мар 2011, 01:00
имах същия проблем с картата памет и го реших след като я форматирах.Но тогава изтрива всичко от нея.Искам да благодаря от сърце на ZAIKO77 без чиято помощ с нейното резюме нямаше да се справя с инсталацията на Ндрайв(flower).И въпреки това след доста опити успях :),но това е защото съм голям аматьооооор в тея неща.Добре че има добри хора във форумите да си помагаме иначе сме жив зян.В Германос откъдето го купих даже не можаха да ми обяснят как се използва вградения ГПС,а продават телефони иначе момчетата:D.
Моля,моля,аз също съм аматьорка и доста време ми отне да събера всички постове по темата,но важното е,че успяхме и сега си имаме прилична навигация.
:D:D:D.Само да беше малко по-подробна картата:|:|:|,но и с тази става.Хубав ден от мен!
:D:D:D.Само да беше малко по-подробна картата:|:|:|,но и с тази става.Хубав ден от мен!
Здравейте, пиша за първи път във форума. Имам следния проблем, след като си надградих фирмуера до 1.2 телефона започна да се рестартира сам незнайно защо, не е постоянно но се случва 5-6 пъти вече в рамките на месец.Сега искам да се върна на 1.0 , за да видя дали ще има промяна или ще се ходи на поправка :| та ако някой знае начин за връщане на фирмуера нека обясни :) Благодаря предварително.
Някой ползвал ли е Remote Desktop Server?Има я в самсунг апсс топла топла а от тук http://www.simx.mobi/rdesktop/ се сваля за да се инсталне на компа.Тръгва за норматив и според мен е по добра от VNC,обаче е платена има 60 сек пробен вариант и после спира да действа.