Samsung ще представи Galaxy Tab с 8,9" екран по време на CTIA 2011
Re: Samsung ще представи Galaxy Tab с 8,9
Има вариант да е с exynos (още не е ясно) и повече РАМ (евентуално), камерите са по-добри, по-тънък и чувствително по-лек. Дори и само едно предположенията за процесора или РАМта да са верни, ще е супер. Плюса на ейпъл е софтуера, но май екосистемата и престижа са единствените плюсове на този етап. Поне до излизането на айпад 3...
-
- Регистриран: 23 окт 2010, 15:59
Вярваш ли в сънищата си? :)
Има една немска поговорка: Който може чете е с предимство. Преведена не звучи много добре, но чети и другите сайтове, където се дава малко повече информация. Иначе не си вярвам, защото ми е все едно, но се надявам. Против монополизма съм на каквото и да е, освен на Левски София :)
-
Ех, младо и зелено момче... :)
За теб имам друга истина на немски: [i]Kannst du nicht allen gefallen durch deine Tat und dein Kunstwerk, mach' es wenigen recht; vielen gefallen ist schlimm.[/i]
И в сънищата си не си в състояние да оцениш сайтовете, които чета :)
За теб имам друга истина на немски: [i]Kannst du nicht allen gefallen durch deine Tat und dein Kunstwerk, mach' es wenigen recht; vielen gefallen ist schlimm.[/i]
И в сънищата си не си в състояние да оцениш сайтовете, които чета :)
В интерес на истината за теб и още 23-24 човека айпада е по-добрия вариант. От към технически и производствени параметри. Графично ускорение, процесор и не знам какво си. Немски, английски и пакистански сайтове. Яка маниащина. Това е добре, че споделяш знанията си защото може пък случайно да се научи нещо които реално ще свърши работа. За останали няколко милиона които ще си купят Айпад 2 те просто ще го направят, защото така е модерно.
Бих си купил Айпад 2, само ако има флаш и 7 инчов екран. Като няма, за нуждите ми които имам за таблет за съжаление ще се спра на друг вариант. И не искам да ми се предлага ХТМЛ5, не искам нищо да си преправям, искам да си ползвам гадния флаш.
Този по-малък модел на таба е много симпатичен и задължително като е в Бг ще му обърна внимание:)
Бих си купил Айпад 2, само ако има флаш и 7 инчов екран. Като няма, за нуждите ми които имам за таблет за съжаление ще се спра на друг вариант. И не искам да ми се предлага ХТМЛ5, не искам нищо да си преправям, искам да си ползвам гадния флаш.
Този по-малък модел на таба е много симпатичен и задължително като е в Бг ще му обърна внимание:)
-
Имаш личното право да искаш, каквото ти се иска и да си го получиш:)
За останалото - личното ми мнение е, че не те бива в анализата и диагнозата :)
За останалото - личното ми мнение е, че не те бива в анализата и диагнозата :)
наблюдател виждам,че много чаткаш евала ти правя обаче не само ейпъл могат да правят таблети.че правят хубави и качетвени неща ТАКА Е ЗАБОГА...обаче да не забравяме,че има и други производители които правят непо малко качествени продукти и както каза един повечето ще си купат ipad 2 щото са кат кажеш,че имаш ай пад или аи фоне начи си по напред с материала в крак с модата си.иначе не смятам,че айпада е по добър от този самсунг.ако има нещо по добро кажи го да го зуем всички.
-
За кой Samsung говориш, който е по-добър от iPad 2 и къде е?
Ако е на книга, да изчакаме да се материализира, а? Имаме си достатъчно книжки за четене, нали?
Ако е на книга, да изчакаме да се материализира, а? Имаме си достатъчно книжки за четене, нали?
да прав си като излезне таба тогава може да ги сравняваме.и още веднъж ти се възхищавам за познанията които имаш в тази област(beer)
-