Samsung ще представи Galaxy Tab с 8,9" екран по време на CTIA 2011
Re: Samsung ще представи Galaxy Tab с 8,9
Продуктите на една компания могат да бъдат представени като конвейер (product pipeline), при който едни са в начален стадий на разработка, други са пред завършване, трети влизат в производство, четвърти в момента се произвеждат, пети са пред спиране, шести - не се правят, но поддръжката им продължава и т.н. Samsung и другите фирми от този ранг имат дълъг product pipeline и могат при нужда да форсират представянето на нови модели, тъй като тези модели са много близо до завършване. Новите Galaxy Tab с 8,9 и 10,1 са точно такива ускорени модели. Дори е възможно да са с Orion/Exynos и DDR3.
Извинявам се но къде в поста му видя хейтване? Просото СПОРЕД НЕГО И НЕГОВИТЕ ПОТРЕБНОСТИ ще получи повече от Галакси за същите пари,които би платил за Apple.
Оставете възможност на хората да изказват свободно мнението си ДОРИ И КОГАТО то не съвпада с вашето.
Оставете възможност на хората да изказват свободно мнението си ДОРИ И КОГАТО то не съвпада с вашето.
От прочетеното тук и в темата за айпад 2 едно нещо се набива на очи. Там се възхваляваше дизайна на айпада и това колко бил тънък(това преди излизането на галакси табовете), а се оставяха на заден план техническите параметри... дори имаше изказване "че за какво ти е повече рам на таб?..." ОК! Сега когато Самсунг представиха новите си табове и те се оказаха по - тънки и по - леки има нов коментар как айпада бил с извънземни технически параметри:D:D Може да сте сигурни че галакситата(8,9 и 10,1) ще са с по - добри параметр и по - голяма производителност и това ще се види когато излязат на пазара. За дисплея, перифериятя(ей сега ще излезе някой и ще каже - "яе за какво ти са тези неща??") и цените да не споменавам. Е, сигурен съм, че тогава пък ще има нещо друго, заради което божествените ейпъл ще са Но1, а Самсунг корейски боклуци. И няма и как иначе, нали, все пак Ейпъл са си Ейпъл! И какъв е проблемът че Самсунг са си променили продукта? Ами голяма компания са, могат да си го позволят - променят го! И то към по - добро, а това е позитив са всички потребители, освен за вманиачените фенове.
Когато продуктите излязат на пазара - ще се види кое как е...
Много ми хареса това изказване от предтавянето - "Samsung will not be outdone!" ! Личи си че са готови да се конкурират и то доста успешно.
И за да не изляза някакъв фанатаизиран фен на Самсунг ще кажа, че съм фен на Нокия и до скоро ползвах само такива телефони, но сега мога да бъда обективен и да си призная, че даже и не ги поглеждам вече.
Когато продуктите излязат на пазара - ще се види кое как е...
Много ми хареса това изказване от предтавянето - "Samsung will not be outdone!" ! Личи си че са готови да се конкурират и то доста успешно.
И за да не изляза някакъв фанатаизиран фен на Самсунг ще кажа, че съм фен на Нокия и до скоро ползвах само такива телефони, но сега мога да бъда обективен и да си призная, че даже и не ги поглеждам вече.
-
- Регистриран: 23 окт 2010, 15:59
Ти не разбра ли, че Samsung е [B]демонстрирала[/B] Galaxy, които:
- не са по-тънки от Ipad 2
- по останалите си технически параметри отговарят на Xoom
a е показала [B]други и неработещи макети[/B] на Galaxy, които:
- са по-тънки от iPad 2
:)
- не са по-тънки от Ipad 2
- по останалите си технически параметри отговарят на Xoom
a е показала [B]други и неработещи макети[/B] на Galaxy, които:
- са по-тънки от iPad 2
:)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
chilko редовно заплашва хората с мнение различно от негово с бан.
Много зряло, chilko :) И леко комунистическо.
Разбирам, че това е твоят начин да избягаш от реалността, в която Apple просто няма конкуренция, но не го прави по такива долни начини :)
Много зряло, chilko :) И леко комунистическо.
Разбирам, че това е твоят начин да избягаш от реалността, в която Apple просто няма конкуренция, но не го прави по такива долни начини :)
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
[Quote]Момче, какво да те правя, направо ме отчайваш, болен ли си от нещо? [/Quote]
Единствения болен в тази тема си ти!
И завиждам на chilko za търпението,което проявява!
Мисля,че е време да се лишим от напълно безпристрастните ти мнения,в които всяка втора дума е "момче"!
Направих си труда да вкарам думата "НаблюдателЕ" в най-популярната търсачка и определено смятам,че имаш някакъв проблем...момче!Дали е ментален или просто са изпуснали Macintosh върху теб като малък,не знам!
Знам само че е време да отделиш повече време на десетината други сайта,които флуудиш с напълно диалогичните ти изказвания!
Единствения болен в тази тема си ти!
И завиждам на chilko za търпението,което проявява!
Мисля,че е време да се лишим от напълно безпристрастните ти мнения,в които всяка втора дума е "момче"!
Направих си труда да вкарам думата "НаблюдателЕ" в най-популярната търсачка и определено смятам,че имаш някакъв проблем...момче!Дали е ментален или просто са изпуснали Macintosh върху теб като малък,не знам!
Знам само че е време да отделиш повече време на десетината други сайта,които флуудиш с напълно диалогичните ти изказвания!
Да,наистина на този човек трябва да му се дръпнат юздите.Бахти шокиращия и арогантен език.
[Quote]Samsung Mobile, като част от нещастната Google/Android анти-Apple армада, готви от повече от половин година отговор на iPad[/Quote]
[Quote]Google не имал друга възможност в бясната си борба срещу Apple освен да си сложат главата в торбата с Tegra 2[/Quote]
[Quote]Google се оказа в шоково състояние, защото беше без операционна система за изделие от типа таблет[/Quote]
[Quote]...шокова разработока на таблет-ориентирана операционне система, това, което се появи като A3.0...[/Quote]
Какви са тези абсурдни тези??!!!!Бре,човеко!
И наивни читатели се връзват на атракциите,които прави с изказа и надменността си.
Не знае ли профила и корпоративните разработки на Гугъл,че ги пише едни такива?!:X
Спирам да обяснявам-ще е битка като на Дон Кихот с вятърна мелница.
А на Джеймсджеймс ще кажа,че chilko никога не е заплашвал или държал лошо за разлика от един друг известен модератор тук,с който имате сходни интереси.Не е хубаво да се напада тенденциозно :|
[Quote]Samsung Mobile, като част от нещастната Google/Android анти-Apple армада, готви от повече от половин година отговор на iPad[/Quote]
[Quote]Google не имал друга възможност в бясната си борба срещу Apple освен да си сложат главата в торбата с Tegra 2[/Quote]
[Quote]Google се оказа в шоково състояние, защото беше без операционна система за изделие от типа таблет[/Quote]
[Quote]...шокова разработока на таблет-ориентирана операционне система, това, което се появи като A3.0...[/Quote]
Какви са тези абсурдни тези??!!!!Бре,човеко!
И наивни читатели се връзват на атракциите,които прави с изказа и надменността си.
Не знае ли профила и корпоративните разработки на Гугъл,че ги пише едни такива?!:X
Спирам да обяснявам-ще е битка като на Дон Кихот с вятърна мелница.
А на Джеймсджеймс ще кажа,че chilko никога не е заплашвал или държал лошо за разлика от един друг известен модератор тук,с който имате сходни интереси.Не е хубаво да се напада тенденциозно :|
И какво, сега ще ни убеждаваш, че тук, във форум за мобилни телефони, има някой, който не е пристрастен? Сам разбираш колко смешно е изказването ти. Но поне НаблюдателЕ подкрепя своите тези с аргументи, докато пред него стоят хора, чийто най чести изрази са: "Дуржиш се нагло", "Андроид е най-добрата ОС", "айОС не струва" и т.н. И защо новите модели на Самсунг са по-добри? Защото са по-тънки? Защото имат по-мощен хардуер? Защото имат повече и по-добър софтуер? Ами, ако айОС не се харесва от някой потребител, защото не задоволява нуждите му, то тогава Андроид определено няма място в ръцето му. Причината е проста: Андроид се явява като конкурент на айОС, като в повечето случаи е дори чисто копие. Точно така е и с айПад и ГалаксиТаб.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Мен поне ме е заплашвал и не е било веднъж. Като гледам продължава с тази тенденция.
На CTIA 2011 са показани работещи таблети :
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H6LbIOG6oY8[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1titHeGiRVM&feature=related[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H6LbIOG6oY8[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1titHeGiRVM&feature=related[/Youtube]