S8500 Wave
-
- Регистриран: 23 сеп 2010, 17:35
Re: Samsung S8500 Wave
Remote Desktop Server я имам много отдавна на тела теглих я през Киес ,но не си спомням от коя държава .Работи много над 60 сек със сигурност .Много бъзици ставаха на работа докато се усетят колегите какво им има на компютрите :D Менюто за управление ,което го дават за Windows media player работи и за Gom player ;)
А можеш ли да ми я пратиш ако трябва и по скайп ако може де :P
-
- Регистриран: 23 сеп 2010, 17:35
Opera mini 6 specially for Samsung Wave modified http://archiverabhinav.blogspot.com/2011/03/opera-mini-6-specially-for-samsung-wave.html (whistle)(whistle)
Точно днес я инсталирах но не ми хареса ще се връщам на 5 цата жава.Липсва и зоом и просто някой работи нямат уцелване,като например в тоя форум отдолу номерата на страниците.Иначе освен фулскрийна няма нищо различно спрямо 5 цата :).
Аз имах същият проблем след ъбдейт на телефона до бада 1.2 през Киес, освен това батерията започна да пада бързо . След това го флашнах с бада 1.0 , и сега нямам никакъв проблем . Потърси как става в google, или utube . Тук можеш също да видиш как става - http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s8500.htm
Но внимавай трябва да го флашнеш с пълен Firmware . Аз флашнах моя с този S8500XXJF1, и няма да мърдам от него вече . След флаша не може да се ъбдеитва с Киес обаче . Иначе всичко друго работи , свързва се без проблем и инсталира приложения .
Но внимавай трябва да го флашнеш с пълен Firmware . Аз флашнах моя с този S8500XXJF1, и няма да мърдам от него вече . След флаша не може да се ъбдеитва с Киес обаче . Иначе всичко друго работи , свързва се без проблем и инсталира приложения .
Благодаря за линка на картите за NDRIVE, но са защитени с пароли . Някой знае ли паролате за GBR_TA и GBR_NT . Благодаря предварително !
Здравей - Паролата за архива е "4ndrive" Пишеше я по-назад във форума и помислих че си я видял ;)
Някой знае ли защо не ми разпознава файла с българския глас за NDrive, при положение, че съм направил всичко както трябва (сложил съм файла в папка voices). Говори ми само на английски :(
Пробва ли,като влезеш в навигацията,да отидеш в настройки - език - и от там да маркираш български ;)
Да, пробвах, но виждам само файла с английския глас. Когато свържа телефона с компа, там в папката voices, виждам двата файла (англ. и бълг глас)