B7510 Galaxy Pro
-
- Регистриран: 03 дек 2005, 21:16
Samsung Galaxy Pro
Mod edit - asenna5:
Коментарът е изтрит.
Причина: писане на латиница.
Коментарът е изтрит.
Причина: писане на латиница.
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
Re: Samsung Galaxy Pro
Много е широк тоя телефон, цяла шпакла. Бих го взел само ако ми го подаряват (woo), нали на харизан кон зъбите не се гледат. :D
На мен ми допада може би защото не съм фен на изцяло тъч телефоните а и лично аз смятам че ако има QWERTY изглежда по тежък :D:D:D:D както е при OT 800 - от кажи речи нищо телефон изглежда сериозен (whistle)
много добро съчетание на тъчскрийн и пълна клавиатура. екрана е разположен на широчина, което е допълнително удобство. издържлива батерия, wifi-bgn, тегло 100 грама, само с камерата са се изложили много. и не мога да повярвам че няма вибрация, сигурно е някаква шега.
Уникално грозен е .. :D Прилича ми на ChaCha
Кога се очаква да дойде в БГ този телефон? И на каква цена?
Еее много са му надули цената :( Разбирам , че е нов модел телефон и т.н. но за почти същите пари може да се вземат доста по-мощни телефони самсунг, хтц и моторола.
Реалната цена трябва да е със около 100лв. надолу някъде! Единствения плюс на този модел спрямо повечето за тези пари е батерията защото екрана е по-малък.
Реалната цена трябва да е със около 100лв. надолу някъде! Единствения плюс на този модел спрямо повечето за тези пари е батерията защото екрана е по-малък.
Гледам, че в гет.бг го има тъкмо с толкова някъде по-евтино.:)
Доста прилична цена като за такъв апарат - де факто единствените алтернативи при този тип апарати са все с (доста) по-малки дисплеи, а голяма част от тях (Blackberry, Nokia) и с доста по-ограничен софтуер.:)
Доста прилична цена като за такъв апарат - де факто единствените алтернативи при този тип апарати са все с (доста) по-малки дисплеи, а голяма част от тях (Blackberry, Nokia) и с доста по-ограничен софтуер.:)
Супер мерси много :) Ще ходя да го видя това телефонче в някой магазин и ако ми допадне и на живо ще си го взема от гет.бг :)
Някой може ли да ми каже къде в София може да се види телефонът на живо? Благодаря.