В този форум властва мрънкането срещу операторите. Препоръчвам ти някой по-"специализиран", особено за (все още) непопулярен телефон.
Ще се радвам да споделиш повече за телефона. Батерия, работа, GPS, приложения.
В някои сайтове гледам, че за този модел има много готин калъф с нещо като панел. При теб така ли е? :)
S7230E Wave 723
Re: Samsung S7230
Здравейте,аз съм с такъв телефон от 1 декември. Телефона е невероятен..като цяло...мога да кажа,че за мене е удоволствие да работя всекидневно с него. Имал съм какви ле не "умни"телефони. Чета си книги, да отваря всякакви документи,пращам mail-и е прикачени файлове,ровя из интернет , радиото е на много добро ниво( въпреки че това е нещото в тоя телефон което не ползвам). Снимките са наистина добри,дори и нощните в някое заведение например. Правя си теми и това е добре,понеже на много малко места има темички за него. Музиката е на ниво, дори и песни с лошо качество не са проблем за телефона. Единственото коеот е съвсем малък минус за телефона са слушалките в комплекта, поне за мене. Някак леко дървени са. Да си призная спасявал ме е в много часове висене. Тук някуде четох ,че нямал дизайн. Мой приятел с iPhоne след като си игра един час каза ,че този самсунг му харесва повече от Apple-a. Негово си мнение, все пак визуално много наподобява Os Х.
A vse pak moje li da kaje nqkoi kolko dena mu darji bateriqta
Моята батерия за сега държи по 5 дни. Използвам го така: Сутрин и вечер малкият гледа по две серии на Ну погоди /не знам по колко време са/. През деня около 60 минути разговори и активно използване на календара и възможностите му /всички ангажименти са ми записани там/. Средно около 20 минути на ден преглед на документи и около 20 минути игри. Не-повече от две-три снимки на ден. Музика слушам рядко. От време на време фенерчето /светкавицата/. Не използвам телефона за интернет и GPS. Дано да съм бил полезен.
някой знае ли ли как се настройва бързия набор на номера
Мога да ви препоръчам програми като Magic Torch- включва постоянно светкавицата, Toozla-навигация, Speed-показва моментната скорост
Мога да ви препоръчам програми като Magic Torch- включва постоянно светкавицата, Toozla-навигация, Speed-показва моментната скорост
-
- Регистриран: 29 май 2007, 20:03
Здравейте! Моля ви за помощ - не мога да ползвам скайп и навигацията - от къде да си сваля версия на скайп, както и да актуализирам картите за навигацият... изобщо не се справям с този телефон....(angry)
Имам нужда от тел. и се колебая между няколко модела около 250лв.
Samsung S5250 Wave525
Samsung Galaxy Mini S5570
Samsung S7230E Wave 723
Sony Ericsson XPERIA X10 mini
Sony Ericsson XPERIA X8
Nokia C5-03
LG GT540 Optimus
Android или bada? Моля за помощ в избора ми! :)
Samsung S5250 Wave525
Samsung Galaxy Mini S5570
Samsung S7230E Wave 723
Sony Ericsson XPERIA X10 mini
Sony Ericsson XPERIA X8
Nokia C5-03
LG GT540 Optimus
Android или bada? Моля за помощ в избора ми! :)
според мен е по добре андроид. Бада има малко приложения като част от тях са платени. помисли с каква ОС са скъпите и хубави телефони