I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
За мен има смисъл. Не мога да извадя 700 лв кеш и то преди лятото. И без това трябва скоро да преподписвам така че един Surf&Talk L ще ми дойде добре. Ще видим имам още месец и половина.
То и да имаш едни 700 - 1000 лева да извадиш, не си струва да ги дадеш наведнъж и да ги затвориш. Наистина по - добре с договор, но виж на кой оператор ще ти предложат най - добра оферта. Пък и Галаксито не го заключват(не че се отключва трудно андроида) и няма да имаш проблеми, ако пътуваш извън страната и искаш да му сложиш друга карта.
Аз моето Галакси го взех от Ментел. След като сложих 2.2.1 нямам абсолютно никакви забележки. (yes)
Аз моето Галакси го взех от Ментел. След като сложих 2.2.1 нямам абсолютно никакви забележки. (yes)
Бях питал по-рано но никой не ми отговори. След каза че го имаш телефона ще питам пак. Колко ти кара батерията и то при какво натоварване. Благодаря предварително.
По около 2 дена. В началото държеше по - малко. А първата седмица съвсем малко. Сега се случва да откарам и три дена, но много рядко. Много зависи колко го човъркаш. Забелязах, че като си ходих на село, където има много слабо покритие батерията падна съвсем бързо.
Това сподели колегата Centur малко по - назад в темата, можеше да прочетеш:
[Quote]Моето 3G (по-точно HSDPA) не го спирам въобще и телефона изкарва 2 дни при около 30 - 40 минути разговори + 30 минути интернет през WiFi + гледане на HD клипчета от телефона.
На 2G още не съм го пробвал колко ще изкара, защото предпочитам по-бързия интернет през HSDPA, вместо EDGE през 2G мрежата.[/Quote]
Това сподели колегата Centur малко по - назад в темата, можеше да прочетеш:
[Quote]Моето 3G (по-точно HSDPA) не го спирам въобще и телефона изкарва 2 дни при около 30 - 40 минути разговори + 30 минути интернет през WiFi + гледане на HD клипчета от телефона.
На 2G още не съм го пробвал колко ще изкара, защото предпочитам по-бързия интернет през HSDPA, вместо EDGE през 2G мрежата.[/Quote]
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Зависи от това колко често го ползваш, аз всяка вечер го зареждам но какво ли неправя с него най много говоря после в нета се ровя скайпа игри и каквото се сетиш. Това е уникално добър телефон с уникален дисплей единствено тон колоната му е посредствена да се надяваме в 2 да са е оправили с по мощна.(yes)(beer)(cyber)
-
- Регистриран: 26 май 2006, 11:51
Ако не ти харесва говорителя сложи си Galaxy Tuner и можеш да изкараш неподозирано мощен звук.
Телефона трябва да е рутнат.
А за батерията, 2 дни и е максимума, поне моята е така.
Обаче купих си една джаджа от Диилекстриим и зареждам батерията всяка вечер.
http://www.dealextreme.com/p/usb-ac-battery-charging-dock-cradle-for-samsung-i9000-46157
Телефона трябва да е рутнат.
А за батерията, 2 дни и е максимума, поне моята е така.
Обаче купих си една джаджа от Диилекстриим и зареждам батерията всяка вечер.
http://www.dealextreme.com/p/usb-ac-battery-charging-dock-cradle-for-samsung-i9000-46157
Днеска имах 10 минути за пропиляване и си поиграх с една Нокиа C5-03(мислех да я купя за сестра ми) и реших да видя какъв клип прави. Та записах едно видео(никак не ме бива да записвам и да бутам по екрана едновременно) на СГС докато си браузвам, че гледам отзад на Нокиата гордо са написали 5мп, пък и да се види как работи флаша на СГС-а във Вбокс7... и като цяло браузването.
Камерата на Нокиата е много зле - това е ясно. Колкото и да намалях яркостта на дисплея на СГС, пак не успя да го фокусира, че и снима с много малко кадри в секунда.
http://youtu.be/WdQ3KsS94Is
П.П. Нета на ментел малко бавен...(no)
Камерата на Нокиата е много зле - това е ясно. Колкото и да намалях яркостта на дисплея на СГС, пак не успя да го фокусира, че и снима с много малко кадри в секунда.
http://youtu.be/WdQ3KsS94Is
П.П. Нета на ментел малко бавен...(no)
Хайде на пресния ъпдейт до 2.3.3 през кийс за продукт код XEE и NEE. (yes)(yes)(yes)
добре за MTL как мога да ъпдеитна до 2.3 какво да направя да ми се появи ъпдейта
XEE = SWEDEN
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм