I9020 Google Nexus S
Re: Samsung Google Nexus S
Може и толкова да са били :)
По принцип магазините не поръчват много бройки, за да не се застояват. Над 10 бройки от модел няма дори в големите вериги от типа на Saturn или Mediamarkt. Говоря за скъпите модели.
По принцип магазините не поръчват много бройки, за да не се застояват. Над 10 бройки от модел няма дори в големите вериги от типа на Saturn или Mediamarkt. Говоря за скъпите модели.
Някой успял ли е да си вземе, аз това исках да попитам, главно, интересно ми е :)
Явно не само Мултирама го продаваха евтино сега и Плесио са го пуснали за 789лв. Ако някой му е хвърлил око да лови http://www.plesio.bg/dzhobni-kompyutri-pda-c-69978016/nexus-s-p-286796.html
Ама е с гадният дисплей в плесио за жалост...
Много е хубав телефона, цената е прекалено висока.
-
- Регистриран: 05 яну 2007, 23:35
Ако го взема от канада към Rogers и си купя код за отклщчване ще работи ли на нашето 3Г след това?
-
- Регистриран: 05 яну 2007, 23:35
Вчера го разглеждах в Мултирама.Значи Андроида е уникален,ОС цепи!Много нови неща които колкото и незначителни са толкова и полезни.Много разочарован останах от факта,че целия е пластмасов.Не знам телефон от такъв клас да е направен от такива "калпави" материали.Много евтин ми изглежда в ръката.Камерата е ужасна с това 480 резолюция!Няма ХД!За такъв телефон.Определено ще изчакам Галакси С 2
Имам телефона от близо 3 седмици и съм много доволен от работата му. Включително Андроида му се ъпдейтна до версия 2.3.6. Единствения минус, който отчитам е, че по дисплея му остават следи от пръстите при работа. Пише уж че имал специално покритие срещу отпечатаци от пръсти. Ако наистина е така, не разбирам защо е такова мазало отгоре му и се налага от време на време да го забърсвам с кърпичка. Надявам се като му сложа защитен екран да се оправи. Е, само не ми казвайте че го пипам с мръсни ръце и това е причината:D.
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря стк менюто(мтел) в нексуса?
Всичките се цапат. Аз доста често си мия ръцете (със сапун естествено), а ако ми видиш дисплея ще решиш, че произвеждам олио :D .