Samsung Galaxy S II с рекорден брой продажби и предварителни поръчки
Samsung Galaxy S II с рекорден брой продажби и предварителни поръчки
Кой ли оператор ще го предложи тук и кога?
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Re: Samsung Galaxy S II с рекорден брой продажби и предварителни поръч
Всички ревюта за телефона който съм гледал, анализаторите са единодушни, че това ще е телефонът за 2011г. и никоя марка няма потенциала да го задмине както хардуерно така и софтуерно.
Между другото това е и най поръчвания телефон в Европа. Всички доставки са изчерпани и се налага да се чака за нови доставки.
Моята прогноза е че никой оператор близките два месеца няма да предложи телефона, след това Мтел ще е първият който ще го рпедложи заради връзката си с Водафон.
Между другото това е и най поръчвания телефон в Европа. Всички доставки са изчерпани и се налага да се чака за нови доставки.
Моята прогноза е че никой оператор близките два месеца няма да предложи телефона, след това Мтел ще е първият който ще го рпедложи заради връзката си с Водафон.
И аз това се чудя, кога ли ще го пуснат тук :|
Обръщаш се към Самсунг България и те ти казват ориентировъчен термин за официалния му внос. По-добре от тях никой не може да ти каже :)
[Quote]...това ще е телефонът за 2011г. и никоя марка няма потенциала да го задмине...[/Quote]
Е малко е рано за такива крайни оценки :) Производителите бълват нови топ устройства, като обезумели, а освен това чакаме да видим какво ще предложи айфоун 5...
Наистина обаче СГС2 е страхотен! (yes)
Е малко е рано за такива крайни оценки :) Производителите бълват нови топ устройства, като обезумели, а освен това чакаме да видим какво ще предложи айфоун 5...
Наистина обаче СГС2 е страхотен! (yes)
-
Не кой да е а [B]Елдар Муртизан[/B] от Мобилеревю споделя че това ще е най добрия телефон хардуерно близките 1-2 години.Нещо повече, той говори че летвата е толкова вдигната при [B]Samsung Galaxy S 2[/B], че просто[B] Samsung[/B] се борят със себе си.;)
Айфон 5, който очакват ябълковите фенове, ако беше толкова най - най, нямаше да се втурват сега да съдят Samsung, от Apple ,след като видяха на какво са способни от Южна Корея.
Айфон 5, който очакват ябълковите фенове, ако беше толкова най - най, нямаше да се втурват сега да съдят Samsung, от Apple ,след като видяха на какво са способни от Южна Корея.
Нека наистина да изчакаме новата ябълка и тогава да говорим. Знаеш, който се смее последен се смее най-добер :)
Аз лично не виждам летвада да е ЧАК толкова вдигната...
Аз лично не виждам летвада да е ЧАК толкова вдигната...
Не забравяй, че есента ще се появи HTC Kingdom, идва ябълка номер 5, другите производители също не спят. Според мен до септември ще е номер 1 галаксито, след това ще сдаде първото място. Просто няма да е нормално иначе, това ще значи, че няма да има никакъв прогрес в техниката :)
-
И какво по добро ще предложи новата ябълка 5? :D
Аз бих и се зарадвал, ако е с един ОЛЕД с по - висока резолюция. (whistle)
[B]@makeno[/B]
[Quote], след това ще сдаде първото място. Просто няма да е нормално иначе, това ще значи, че няма да има никакъв прогрес в техниката[/Quote]
Много си прав. (yes)
[B]@makeno[/B]
[Quote], след това ще сдаде първото място. Просто няма да е нормално иначе, това ще значи, че няма да има никакъв прогрес в техниката[/Quote]
Много си прав. (yes)