I9000 Galaxy S
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Така е братле, но много държах да има българско меню.
Най хувавото е че ми се запази всичко в телефона като го обнових през Киес.
Малко браузъра нещо засича но като цяло преходите в телефона стават работи по плавно.
Качена е и по нова версия на Google Maps 5.2.1
Най хувавото е че ми се запази всичко в телефона като го обнових през Киес.
Малко браузъра нещо засича но като цяло преходите в телефона стават работи по плавно.
Качена е и по нова версия на Google Maps 5.2.1
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
НА МЕН МИ ДАВА ЧЕ СЪМ С НАЙ НОВАТА ВЕРСИЯ А ВСЪЩНОСТ СЪМ С 2.2 ФРОЬО КИЕСА МИ Е ОБНОВЕН .ТЕЛЕФОНА Е МТЕЛСКИ С ТЯХНА КАРТА СЪМ КЪДЕ ГРЕША В ОБНОВЯВАНЕТО
-
- Регистриран: 26 май 2006, 11:51
Не грешиш, просто няма все още ъпдейт за БГ и по специално за телефоните купени от Мтел.
Грешиш че въобще изобщо се занимаваш с Киес. Ъпдейтвай си през Один.
-
- Регистриран: 22 май 2011, 21:00
Здравейте !
Искам да питам този телефон справя ли се добре(коректно ) с флаш садържание?
От познат научих че телефона не може да се справи с видео в интернет над 360пи/480пи, и ако това е истина навсякъде ли е това положение ? Той дори каза че браузъра при по тежки страници (пълни с флаш елементи лагва и дори било трудно и бавно скролирането- пример даде за сайта фонарена.бг(вярно ли е това които го има тела да пробва ако може)???
Според него чак когато настроите браузъра да зарежда само при нужда флаш садържание - браузването се подобрявало ?
Признавам си досега съм нямал допир до андрнид ОС(с изключение на ейч ти си меджик :) ) и не знам как стоят нещата при вас, има ли добри видео плеяри които коректно да плеиват видео садържание( AVC 1, h264, mpeg 4, mpeg 1, flash divx) стандарта тивирип подържа ли се от някои плеяьр (изпускат ли се много кадри)? ?
Аз съм с айфон 4 и една нокия ен97 мини, телефоните са добри ( разбира се всеки има своите плюсове и минуси ), но и двата не подържат флаш.
Всъщност нокията има флашлайт 3.1, а това всъщност е мобилната версия на стандарния адоб флаш плеър версия 8.1... А той си е доста стара версия ограничена от към кодеци, битрейт и още доста неща (тогава хардуера на компютрите беше доста по различен, пък и адоб напреднаха доста с тази платформа) . ...
Така че освен за банери и ютуб (и то до резолюция 288пи в мобилната версия и 360пи в настолната ) просто нестава ).
А еипал са скарани с флаш пък на мен ми трябва флаш така че помагай те при избора на устройство за/до 650лева? !
За вчера видях самсунг галакси ес 2 - страшно стабилен и бърз а браузъра е нещо страшно и това го казвам ползваки доста често аифона и ен97мини с опера мини 6 (тази специаната която ползва пълноценно ресурсите на симбияна).
И затова веднага се насочих към самсунг и по специално галакси ес и галакси таб(7инчовия вариант) - кой е по добър от двата кой бихте избрали вие ?
Да таба определено не е нормален телефон но на мен ми трябва понякога точно такова нещо да замести така голямите лабтопи ( и така мощни де ; ) )
но въпреки това понякога се питам дали пък не е прекълено голямо - няма ли нещо с 5. 5.5 инча на пазара с андрнид.
Ще съм благодарен на господата които имат галакси ес или галакси таб да споделят дали са доволни и да ли имат тези проблеми с браузъра !!!
Искам да питам този телефон справя ли се добре(коректно ) с флаш садържание?
От познат научих че телефона не може да се справи с видео в интернет над 360пи/480пи, и ако това е истина навсякъде ли е това положение ? Той дори каза че браузъра при по тежки страници (пълни с флаш елементи лагва и дори било трудно и бавно скролирането- пример даде за сайта фонарена.бг(вярно ли е това които го има тела да пробва ако може)???
Според него чак когато настроите браузъра да зарежда само при нужда флаш садържание - браузването се подобрявало ?
Признавам си досега съм нямал допир до андрнид ОС(с изключение на ейч ти си меджик :) ) и не знам как стоят нещата при вас, има ли добри видео плеяри които коректно да плеиват видео садържание( AVC 1, h264, mpeg 4, mpeg 1, flash divx) стандарта тивирип подържа ли се от някои плеяьр (изпускат ли се много кадри)? ?
Аз съм с айфон 4 и една нокия ен97 мини, телефоните са добри ( разбира се всеки има своите плюсове и минуси ), но и двата не подържат флаш.
Всъщност нокията има флашлайт 3.1, а това всъщност е мобилната версия на стандарния адоб флаш плеър версия 8.1... А той си е доста стара версия ограничена от към кодеци, битрейт и още доста неща (тогава хардуера на компютрите беше доста по различен, пък и адоб напреднаха доста с тази платформа) . ...
Така че освен за банери и ютуб (и то до резолюция 288пи в мобилната версия и 360пи в настолната ) просто нестава ).
А еипал са скарани с флаш пък на мен ми трябва флаш така че помагай те при избора на устройство за/до 650лева? !
За вчера видях самсунг галакси ес 2 - страшно стабилен и бърз а браузъра е нещо страшно и това го казвам ползваки доста често аифона и ен97мини с опера мини 6 (тази специаната която ползва пълноценно ресурсите на симбияна).
И затова веднага се насочих към самсунг и по специално галакси ес и галакси таб(7инчовия вариант) - кой е по добър от двата кой бихте избрали вие ?
Да таба определено не е нормален телефон но на мен ми трябва понякога точно такова нещо да замести така голямите лабтопи ( и така мощни де ; ) )
но въпреки това понякога се питам дали пък не е прекълено голямо - няма ли нещо с 5. 5.5 инча на пазара с андрнид.
Ще съм благодарен на господата които имат галакси ес или галакси таб да споделят дали са доволни и да ли имат тези проблеми с браузъра !!!
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Аз ако съм на тебе ще събера пари за Samsung Galaxy S 2.
До два три месеца като се насити пазара ще му падне цената.
И първия Галакси е добър НО ДВОЙНИТЕ ЯДРА НА двойката правят чудеса с браузъра.
Около 800 лева ще му падне цената до няколко месеца. Въпрос на време е.
Това е най желания телефон с днешна дата.
Струва си да почакаш малко. Самсунг надминаха всичко, дори себе си!
До два три месеца като се насити пазара ще му падне цената.
И първия Галакси е добър НО ДВОЙНИТЕ ЯДРА НА двойката правят чудеса с браузъра.
Около 800 лева ще му падне цената до няколко месеца. Въпрос на време е.
Това е най желания телефон с днешна дата.
Струва си да почакаш малко. Самсунг надминаха всичко, дори себе си!
@the__special кажи му на твоя приятел да си обнови софтуера до 2.3.3 и да ползва Flash Player 10.3 (последната версия за момента) и ще видиш, че няма никакъв проблем с flash видеото.
Дори 720p flash видео съм пуксал, но не е засичал браузъра, защото при 2.3.3 се поддържа хардуерното ускорение от графичния ускорител.
Дори 720p flash видео съм пуксал, но не е засичал браузъра, защото при 2.3.3 се поддържа хардуерното ускорение от графичния ускорител.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Специално със сайта на фоунарена няма никакво забавяне. Сега го отворих с вградения и с Операта(Опера Мобайл работи перфектно и много бързо). С флаш клиповете няма да имаш проблеми, дори и тези, които са с по - голям битрей ще ги гледаш директно.
Много ще те радва телефоът(yes), но е задължително да му сложиш поне Андроид 2.2.1
Много ще те радва телефоът(yes), но е задължително да му сложиш поне Андроид 2.2.1
-
- Регистриран: 20 май 2011, 14:25
Дръпнах cygic навигация от маркета, но като я включа и ми дава "When parsing local database: At line1, column 0:not well-formed (invalid token)". Ще ви бъда много благодарен ако някой може да ми обясни какво означава това и как би могло да се оправи.
Препоръчвам ти тези навигации:
1. CoPilot Live: http://www.mediafire.com/?7vruu8x038opm2p
2. iGOMyWay_8.4.2: http://www.androidbg.com/forum/topic5723-igomyway842139242800x480motogisv15-up-v24320x240-i-480x320.html
3. Sygic Mobile Maps 10 v8.24: http://www.androidbg.com/forum/topic7563-sygic-mobile-maps-10-v824.html
4. Sygic Aura 3.0: http://www.multiupload.com/9XF6JODZDW
1. CoPilot Live: http://www.mediafire.com/?7vruu8x038opm2p
2. iGOMyWay_8.4.2: http://www.androidbg.com/forum/topic5723-igomyway842139242800x480motogisv15-up-v24320x240-i-480x320.html
3. Sygic Mobile Maps 10 v8.24: http://www.androidbg.com/forum/topic7563-sygic-mobile-maps-10-v824.html
4. Sygic Aura 3.0: http://www.multiupload.com/9XF6JODZDW
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм