I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Имате ли идея защо варианта за Индия е дебел 11,5 мм при положение, че няма NFS?
http://www.samsung.com/in/galaxys2/
Кво пак са надробили корейците?
http://www.samsung.com/in/galaxys2/
Кво пак са надробили корейците?
може би са посочили размера в най-дебелата част
В най-дебелата май беше 9,4..., иначе в тънката част е 8,9, въпреки че преди да излезе го даваха 8,5...
Долу като цъкнеш на slim пише 8.49. Може би другото е грешка.
получи се един проблем - ако някой разбира, нека помогне: имам gmail икона, и съответно акаунт. Има и още една икона на майл апликация на телефона.
Когато получа майл, става едно меле от съобщения: едно съобщение-sms че имам мейл, второ съобщение с иконката на gmail, че имам мейл и трето, с иконката на тази странна мейл апликация- подозирам че е някакъв андроид мейл...
Още по-голям батак става, когато изпращам мейл - тогава в INBOX-а на тази странна мейл апликация ми се качва изпратения от мен мейл :D
Тези две икони може да ги видите на телефона. Когато пращам снимка share via мога да избирам през gmail или през другата иконка( mail)... - ако избера gmail всичко е Ok Ако избера другата апликация - мейла остава в outbox-a там и трябва да му дам ръчно ssendллл
Ако някой знае каква е тази мейл апликация- нека помогне. Забравих да кажа че тя е настроена на gmail accounta ми и не може да бъде изтрита или деактивирана :D
Когато получа майл, става едно меле от съобщения: едно съобщение-sms че имам мейл, второ съобщение с иконката на gmail, че имам мейл и трето, с иконката на тази странна мейл апликация- подозирам че е някакъв андроид мейл...
Още по-голям батак става, когато изпращам мейл - тогава в INBOX-а на тази странна мейл апликация ми се качва изпратения от мен мейл :D
Тези две икони може да ги видите на телефона. Когато пращам снимка share via мога да избирам през gmail или през другата иконка( mail)... - ако избера gmail всичко е Ok Ако избера другата апликация - мейла остава в outbox-a там и трябва да му дам ръчно ssendллл
Ако някой знае каква е тази мейл апликация- нека помогне. Забравих да кажа че тя е настроена на gmail accounta ми и не може да бъде изтрита или деактивирана :D
това е пощенски клиент за работа с други услуги рaзлични от gmail. щом работиш само с gmail в другата не е нужно да въвеждаш пак същия акаунт.
да обаче не мога да го махна !!!!!!!:((angry) ТОВА ми е молбата - как да го махна
BROS отново надуха цената - от 1150 до 1319 (angry)
Тия търговци са полудели....
Тия търговци са полудели....
Аз викам да не купуваме от тези мошенници(no)