I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Като гледам нещата и темпото на появяване на пазара на "нашия телефон" ми се струва,че SGSII 32GB ще се появи на цена около 1400-1450 лева.Говоря за реално появяване,не за виртуално.Ще трябва да се чака...,а ми писна вече.
Корекция-има покачване на 1338 лв. :D
(no)
Купувайте [i][B]отвън[/B] [/i]!!! (beer)
(no)
Купувайте [i][B]отвън[/B] [/i]!!! (beer)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Телефона се трърси като топъл хляб, скоро недейте чака да падне цената поне 1-2 месеца.;)
[Quote]Телефона се трърси като топъл хляб[/Quote]
(woo)
Да,бе,да,хората умират да дават тези седмици 1300 лв. за такива покупки :D
А лятото идва ;)
(woo)
Да,бе,да,хората умират да дават тези седмици 1300 лв. за такива покупки :D
А лятото идва ;)
Като се появи Сензацията след 20 дни на цена от около 1150лв в Ментел ще ги питам какво ще ги правят тези пластмасовите корейчета:-) на които сам и фен:D
Днес имаше оферта в ebay UK за 390 лири което е към 900лв , набързо разпродаде 10 бр.
http://cgi.ebay.co.uk/Samsung-Galaxy-S2-1-2GHz-GT-I9100-S-II-16GB-New-Sealed-/280686568036?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item415a392264
http://cgi.ebay.co.uk/Samsung-Galaxy-S2-1-2GHz-GT-I9100-S-II-16GB-New-Sealed-/280686568036?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item415a392264
Здравеите. имам телефона от седмица и немога да му се нарадвам. просто маже всичко наред. даже в момента пиша от него, тегля торент от арената, зяпам си телевизия от англия. абе няма никви ограничения като някви други прехвалени ай шитфони
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
:D;):D
Хехехе много ме радваш братле,
Ами как няма да маже наред, то просто нема накъде, това е най якия тетефон който създадоха жълтурките с дръпнати очи:P
Хехехе много ме радваш братле,
Ами как няма да маже наред, то просто нема накъде, това е най якия тетефон който създадоха жълтурките с дръпнати очи:P
Не мога да повярвам какви възможности има този телефон. Майка ми ползва айфон 4, и им права сравнение от 1 седмица. Сравнявам ги щото продължават някакви хора (заклети ай фенове) да спорят. Еми много съжалявам но самсунга просто помита всичко по пътя си. Единственото с което бих се съгласил е че може би айфон4 има по-качесвена външна изработка. Но няма база за сравнение- самсунга е бърз като мълния. Прекрасен е.
Не забравяй, че iPhone 4 е модел на почти 1 година, а моделът на Apple за 2011 тепърва ще излиза.
;)
Тогава сравнението ще е по-честно :P
;)
Тогава сравнението ще е по-честно :P