I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
За мен HTC e по квалитетна фирма каквото и да значи това:DНа допир и самото усещане за стил са на ниво(yes)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
:D
Важното е да си доволен, аз си чакам SGS2, да се появи на цена под 800 лева:P
Важното е да си доволен, аз си чакам SGS2, да се появи на цена под 800 лева:P
Мисля да го взимам.8)
Здравейте, SGSII е Супер! (woo) :D
Взех си го преди два дена и тъй, като съм newbie по отношение на Android OS, някой би ли ми отговорил на 2 въпроса:
1> Как се добавят мелодии на звънене в Andorid, mp3-ки например?
2> Телефона ми има БГ меню, и това е супер, но няма БГ клавиатура в списъка. Има ли възможност за добавяне към вградената клавиатура на Samsung, БГ такава (тип plug-in) от някъв сайт на Samsung например, тъй като видях в 1 видео, версията на телефона в Англия има и БГ клавиатура? ...........Или трябва да си изтегля друга от маркета?
Иначе, след един update през Kies, версията ми е XXKE4, а телефона си дойде с XXKE2.
Взех си го преди два дена и тъй, като съм newbie по отношение на Android OS, някой би ли ми отговорил на 2 въпроса:
1> Как се добавят мелодии на звънене в Andorid, mp3-ки например?
2> Телефона ми има БГ меню, и това е супер, но няма БГ клавиатура в списъка. Има ли възможност за добавяне към вградената клавиатура на Samsung, БГ такава (тип plug-in) от някъв сайт на Samsung например, тъй като видях в 1 видео, версията на телефона в Англия има и БГ клавиатура? ...........Или трябва да си изтегля друга от маркета?
Иначе, след един update през Kies, версията ми е XXKE4, а телефона си дойде с XXKE2.
имаш file explorer, добави мелодиите в MEDIA. Отваряш нужния файл, кликаш менюто ( долу в ляво ) , SET AS....и избираш за какво искаш да поставиш този файл - за звънене, за аларма...Има и други начини
Имали някой телефона с NFC чип
ediwitch, мерси много за отговора! (flower)
А по отношение на втория ми въпрос за БГ клавиатурата (по-горе), някой да има идея?
А по отношение на втория ми въпрос за БГ клавиатурата (по-горе), някой да има идея?
аз не съм сваляла... чакай да си припомня от къде я получих :D, че то не беше ръчкане, не беше чудо :D:D:D
super.e ,BG клавиатура мисля че може да откриеш в маркета