I9100 Galaxy S II

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Re: Samsung Galaxy S II

Мнение от makeno » 10 юни 2011, 20:21

Така, преди малко си играх с телефона. Аз лично не видях разлика между него и сгс 1, поне видимо не е по-бърз. Който има сгс1 не знам дали си заслужава да ъпгрейдне със сгс2, по-скоро си заслужава да чака сгс 3..
Телефонът е мн лек, на мен ми е малко прекалено лек :) Иначе си е пластмаса и се чувства. Неприятно впечатление ми направи, че ми е малко голям, трудно стигам с палеца до всички точки на телефона и се налага да го държа с две ръце за да достигам до всички иконки с палеца, а имам големи ръце или поне съм едър :)
Който иска да го види на спокойствие, да отиде в публик в дъ мол, там го има.

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Мнение от t1ri » 10 юни 2011, 22:18

така ще кажеш,че няма разлика от сгс1 защото си пристрастен към HTC sensation.Хаиде стига глупости със тая пластмаса.надухте ни главите!ако ше сензацията да е от злато няма да си я купа тая грозотия!иначе и аз днес го разгледах телефона и просто нямам думи!изработката е много качествена,абе с две думи личи си,че е супер класен телефон.за дисплея нямам думи!!!нещо ми се стори,че е малко слаб звука на тонколонките но това не е болка за умиране!а и искам да попитам колегата makeno какво проба на тела,че веднага направи извода,че тела не е толко бърз?сърфира ли из нета,или може би някакви други "фокуси" му е правил?makeno приятел,нямам нищо против теб ма усещам,че много те дразни това,че Самсунга е по добър от сензацията.Ще дочакаме и небрандирана сензация да видим колко е добра,че нали сега се оправдаваш със това,че е брандирана.Ми защо тогава таивянците ги продават като не са със фин софтуер!

skull4e
Регистриран: 18 авг 2009, 03:21

Мнение от skull4e » 10 юни 2011, 22:31

От 1 месец насам чета постоянно за Sensation и s II . В чуждестранните форуми ВСИЧКИ, които са пробвали и двата телефона казват че s II си е по-добър. Главният проблем бил в батерията и в дизайна (което си е ясно).

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 10 юни 2011, 22:40

Къде съм споменавал тук сензацията? Не мисля, че сгс 2 е по-добър, иначе щях да си го взема. Колкото си приличат двата телефона, толкова са и различни. Всички им знаем плюсовете и минусите. По принцип не робувам на марки, малко на сони ериксон, но от 4 години нямам техен телефон. Сега се колебая между сензацията и нокия н9, евентуално и лг 2х и още по-евентуално сгс 2 :)
Имах до преди няколко месеца сгс 1 и като си играх сега със сгс 2, не видях някаква разлика. И двата телефона са мн бързи, не че и двата са бавни :) Основно се рових в нета и цъках из менютата, всичко общо за 15-20 минутки. Най-големият минус за мен не е пластмасата, въпреки, че наистина си е минус. Свикнал съм на по тежки телефони.. Не може един телефон да е перфектен, но ако не си бях продал сгс 1, не бих си взел сгс 2. Минусът за мен е, че телефонът ми е прекалено широк, с една ръка не мога да го обслужвам и просто се виждам как след известно време го изпускам от ръката си :) Като тествам сензацията ще си кажа и там мнението. Ако ми сече или има някакви други недостатъци няма да я взема и нея, все пак алуминия не е всичко :)

t1ri

Мнение от t1ri » 10 юни 2011, 22:41

Приятел аз не виждам нищо проблемно във дезаина на тела!Напротив мисля си,че телефона има супер дизаин а относно батерията незнам какво се иска от този телефон.С едно зареждане и ръчкане по цьл ден батерията да държи 7 дни ли?

west ham
Регистриран: 04 юни 2010, 19:15

Мнение от west ham » 10 юни 2011, 22:46

Тая програма Kies air страшна работа!Много ме израдва.:D

skull4e
Регистриран: 18 авг 2009, 03:21

Мнение от skull4e » 10 юни 2011, 22:55

Казвам ти мненията на хора, които са ИМАЛИ и двата телефона. Аз не съм имал възможност да разцъкам нито един :D Но се надявам сега събота и неделя да намеря някъде S II.

Колкото до дизайна - нещо не ме кефи, че Sensation-а изглежда като 75% от HTC-тата. И съм на мнение, че с2 си е по-красив.

П.С. Имал съм 3 устройства на самсунг. Панелите и на трите след време започнаха да се белят. Има ли опасност с2 да е така, заради тая "пластмаса" дето сичките говорят за нея?

t1ri

Мнение от t1ri » 10 юни 2011, 23:04

Няма да се обели пластмасата.Един приятел го има от почти тодина старото галакси и няма никакви ядове със пластмасата.Особено,че СГС2 задният му капак не е от такава гладка пластмаса като на предходния модел.Поздрави!

ediwitch
Регистриран: 06 сеп 2006, 22:54

Мнение от ediwitch » 11 юни 2011, 00:05

моля, който е направил ъпдейт KE7 да каже как го е направил- Kies? odin ?... или някакъв друг ъпдейт..

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 11 юни 2011, 12:20

Някой ако знае къде във Бургас го има телефона, да пише, че много искам да го разцъкам.(yes)

Отговори