I9100 Galaxy S II

sp001
Регистриран: 14 юни 2011, 16:22

Re: Samsung Galaxy S II

Мнение от sp001 » 14 юни 2011, 17:14

Разбрах че загрява сериозно при 6-7 мин. браузване, бих искал да попитам дали загрява и при снимане на видeо и работа с GPS и карти. Притеснява ме че сериозното загряване хаби доста батерията. Имате ли идея колко време може да снима HD видео или колко време може да работи с GPS-a? Мислите ли че поради прекомерно загряване може да започне да блокира или да се изключва когато започнат жегите?
Благодаря предварително!

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 14 юни 2011, 17:41

Всички телефони загряват, моят СГС1 също загрява при браузване.;)(whistle)

Все пак има ли някакъв бъг телефона, или само сензацията се изложи с тези бъгове които показа?

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 14 юни 2011, 20:17

Виж във форума на xda. Бъгове много, но нищо фатално :)

ediwitch
Регистриран: 06 сеп 2006, 22:54

Мнение от ediwitch » 15 юни 2011, 09:17

http://www.androidtotal.com/install-leaked-android-2.3.4-gingerbread-xxjvp-samsung-galaxy-s/ 2.3.4 за сега няма google talk с video chat

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 15 юни 2011, 10:49

ГПС буквално топи батерията. Лошото е, че на стойка в автомобила почти нищо не се вижда на слънчева светлина и се налага да надуеш контраста до край. Тогава нещата стават още по зле за батерията. Загряването става сериозно. Не вярвам да причини порблеми, предполагам, че корейците са го проектирали и преценили правилно. Просото звяра вътре си иска неговото. Друг е въпроса зали е необходим този звяр в настоящия момент за функциите, които ползваш. Аз се убедих, че не е.
Едно от решенията, с които успях да вдигна малко живота на батерията при навигиране го взех "назаем" от друг колега във форума - слагаш нощната тема по подразбиране на навигациония софтуер който ползваш да е активен и през деня.
HD видео при 14 ГБ, които са за потребителя, мисля показва оставащо време около 1,30 часа. Не съм сигурен, довечера що го проверя......

HellBoyA
Регистриран: 23 юли 2008, 01:08

Мнение от HellBoyA » 15 юни 2011, 11:26

Спецялно за навигацията , едно зарядно за автомобил и проблема е никакъв. Имам WAVE и когато ползвам навигацията го слагам на сенника за да е на хладно и сенчесто място :D Иначе и той загрява и смуче яко батерия , но неслучайно и професионалните навигации се продават със зарядно към запалката.

derWolf
Регистриран: 08 мар 2011, 01:20

Мнение от derWolf » 15 юни 2011, 11:27

охх мислех си само да чета до около 100-тната страница и тогава да ти кажа колко си зле ма не се сдържах :D

първо: да сензацията в момента е най-бъгавото нещо на света и това го дължа на водафонския софт. ти изчакай още малко докато от нтс пуснат официален ъпдейт и тогава пак ще си говорим ;) наистина има проблеми с екрана и антената ама до колкото прочетох великия сг2 също има проблеми с антената ако се хване отдолу. освен това има ужасно дразнещи (лично мен) жъллти отенъци. а тоя който ми твърди че нема , айде да ми направи снимка с намалена яркост на телефона на макс на сив фон и пак ще си говорим. АМА СНИМКА НЕ СКРИИНШОТ че тогава ще се изсмея

второ: телефон без бъгове-НЯМА. дори великолепния ви самсунг има, но не знам какви защото нямам никакво намерение да го притежавам.....причините са много и съм ги казал на много места.
вчера го видех в офис на вивател....ем бърз е сравнение с моя диаманд ама то е нормално щото телефона ми е от 2008 :D като се сдобия живот и здраве с ''бъгавата сензация със скапания екран с резолюция 16:9'' тогава пак ше отида да ги сравня и да видим с какво хардуерния звяр (който скоро от страна на ъпдейти от самсунг ще са го забравили и ще трябва да разчитате на хда) е по-добър от сензацията.

и впрочем какъв фен трябва да си че да изпишеш тоооолкова глупави постове???? просто не може главата да ми го побере.

п.п колко му държи батерията на самсунга? коментиран е този въпрос ма в момента ме мързи да разглеждам 54 страници назад....

айде поздрави и no offence (beer)

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 15 юни 2011, 11:35

Естествено, без зарядно не става.Просто си проведох тест на консумацията....

dimer
Регистриран: 07 окт 2008, 12:56

Мнение от dimer » 15 юни 2011, 11:40

Нещо си се объркал. Самсунгът си е ненормален телефон от всякъде:) Ама от всякъде.
Лично за мен обаче решението опира до избора: сенс на сензацията и тъчуиз-а на самсунга.

west ham
Регистриран: 04 юни 2010, 19:15

Мнение от west ham » 15 юни 2011, 19:13

Какво злобееш бе?Взимай си тогава сензацията и си трай.Кви жълти отенъци те гонат?Аз пък ти казвам че на моя няма никакви жълти отенъци.Каква е тая злоба толкова немога да разбера.Кой каквото му харесва да си го взима.Факт е че за момента СГС2 е телефона с най-мощния хардуер на пазара и до края на годината едва ли ще излезе нещо по-добро(като изключим айфоун 5),което пак не е сигурно.Единственото предимство на сензацията е sense,всичко друго(no).

Отговори