I9100 Galaxy S II

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Re: Samsung Galaxy S II

Мнение от t1ri » 15 юни 2011, 22:25

пхахаха.смешен си бе.хаиде дай ми доказателства,че на сензацията графичния ускорител е по добър.бате фани свали тея хтц очила и погледни реално на нещата.ти само си знаеш ,че самсунга бил пластмасов.според теб дали ако не беше по добре самсунг нямаше и те да направят галаксито метално.ама хората са преценили,че тоя метал деиства зле на антената.е чети,че и хтц започват да правят вече телефоните си не изцяло от метал,вие сте изперкали с тоя метален панел бе!какво като е метален?мислиш,че не се драска ли?ако искаш ще ти покажа един метален сониериксон и едион самсунг д 600 да видиш кои е по запазен а и двата са изпускани много а самсунга е със година и половина по стар!и пак ти казвам дай ми доказателства,че адреното е по добър от мали400.само ще ти кажа,че мали 400 е 4 ядрен.адреното незнам колко ядрен е ама предпо9лагам,че не е със 4 ядра!!!

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 16 юни 2011, 02:02

[Quote]един[u] метален сониериксон[/u] и едион самсунг д 600 да видиш кои е по запазен[/Quote]

Това някаква военно SE ли е? :D

По - полека с тона.

t1ri

Мнение от t1ri » 16 юни 2011, 02:35

sonyericsson w890i e телефона господин модератор!не е ли метален този модел според
вас?

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 16 юни 2011, 03:21

Оу, разбира се, ама говорихме за SE май... :D
Ок, така да е.

derWolf
Регистриран: 08 мар 2011, 01:20

Мнение от derWolf » 16 юни 2011, 09:04

хахаха що така се пенявиш бее :D и виждаш ли защо няма да ''паля кънките'' щото ме развеселяваш със смешните си постове

аз от де да знам изобщо какво е г. ускорител? ти казваш че мали-то е по-добър значи е повече от ясно че адреното е десетки пъти по добре

на останалото нема да ти отговарям щот си неграмотен (woo):D

айде продължавай да се пенявиш и да си въобразяваш че сгс2 е най-великия телефон

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 16 юни 2011, 09:16

Нов тип военни дейстивя се прилагат над българските граждани - наречени "психологическа намеса в профила на зрял индивид"

Първа стъпка - пуснете два конкурентни модела на конкурентни компании.
Втора стъпка - разликите в моделите следва да бъдат незначителни като сe открояват съществени плюсове и съществени минуси и в двата модела.
Трета стъпка - пуснете линкове към youtube, от които "можеш да придобиеш представа" за въпросните плюсове и минуси.
Четвърта стъпка - направете теми в mobilebulgaria и на двата конкурентни модела.
Пета стъпка - настанете се удобно пред монитора и следете развръзката и резултатите от проведения експеримент.
Шеста и последна стъпка - ако искате резултата да е още по-добър, включете продукт на известна американска компания с плодово лого.

Из наръчника на №"==%=+!?+=%!"%~+++~?=+"?%

:D:D:D:D:D:D

Тоpи пост та се счита като шега с призоваване към толерантност между участниците в съответните дискусии:-)

jubi
Регистриран: 11 мар 2008, 11:38

Мнение от jubi » 16 юни 2011, 09:44

здравейте пред дилема съм с htc hd2 съм и ми се ще да го сменям с галаксито даите савет плюсове минуси

derWolf
Регистриран: 08 мар 2011, 01:20

Мнение от derWolf » 16 юни 2011, 09:51

т.е. да си смениш ли галаксито за хд2? не.
или да си смениш хд2-ката за сгс? зависи си от теб?
или да смениш хд2-ката за сгс2? естествено :D

dimer
Регистриран: 07 окт 2008, 12:56

Мнение от dimer » 16 юни 2011, 13:10

Пичове, сега ги гледах отново телефоните: sgs2, htc sensation и iphone 4.

Сори, но айфона е с един чудесен дисплей и до тук. Водят го стока лукс и е скъп, като за тези пари обаче очаквам повече възможности за "customization". Сори, лично мнение, но телефонът е скучен.

Самсунга и HTC-то. Останах отново удивен. Жестоки телефони и двата, но лично на мен Сензацията ми допадна повече.

Според мен:
При покупка на самсунга - последващи задължителни действия са: кастъм ром, инсталиране на нов локсрийн и нов шел. Гледам хвалят Launcher Pro. Трябва да се проучи как работи на самсунга.

При покупка на HTC-то - чакане за отключване и кастъм ром. Това е.

t1ri

Мнение от t1ri » 16 юни 2011, 13:25

абе аз неказвам,че е най великия телефон ама е по добър от хтц сензация.абе братле писна ми от тея спорове.виш сега на теб не ти харесва самсунг като фирма а на мен не ми харесва хтц като фирма така,че аз спирам дотук щото можем да си спорим до безкраиност и пак няма да се разберем!аз ще си твърдя едно ти ще си твърдиш друго и така за това като ти харесва повече хтц взимаи си го и това си е!

Отговори