S8530 Wave II
Samsung S8530 Wave II
кога се очаква да излезе на пазара ?
Samsung S8530 Wave II
Здравейте ,
Според мен, само заради малко по-големия дисплей , но със същата резолюция ,още повече вече не със Супер Амолед дисплей , не си заслужава да вземем този модел Samsung S8530 Wave II , спрямо оригиналния първи Samsung S8500 Wave .
Благодаря . Бог да е с вас .
Според мен, само заради малко по-големия дисплей , но със същата резолюция ,още повече вече не със Супер Амолед дисплей , не си заслужава да вземем този модел Samsung S8530 Wave II , спрямо оригиналния първи Samsung S8500 Wave .
Благодаря . Бог да е с вас .
Re: Samsung S8530 Wave II
Ноември, сигурно към края.
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Ама защо са пипали дисплея :| Нали в това е силата на телефона :S Супер Амолед е нещо изключително (blush)
Вероятно защото им сършват наличностите с АМОЛЕД и трябва да измислят нещо ново и да замажат очите на хората - уж с по-голям дисплей, затова е новия модел... Всичко е маркетинг :)
Дисплеят може да не е с толкова голям контраст като самсунг уейв 1, но е по-добър като цяло, освен това е и по-голям.
telefona si enapravo mn qk(cyber)(cyber)(cyber)ama purvata versiq
Имам телефона от няколко дена. Това ми е първия телефон от този клас. Според мен голямото си е по за предпочитане. Явно модела не е много популярен у нас и не се продава много, то и моя е от чужбина заради това, че е на половин цена. Екрана е много добър макар, че не е Амолед. Има си някои особености, но като цяло е идеален малък РС. Много съм доволен от придобивката и смятам че съм направил много добър избор за една минимална заплата пари. ;):).
Ако някои има опит с инсталирането на допълнителната GPS карта моля да сподели. От друга страна му хванах цаката за настройките за интеренет достъп от профилите и Wi Fi.
Ако някои има опит с инсталирането на допълнителната GPS карта моля да сподели. От друга страна му хванах цаката за настройките за интеренет достъп от профилите и Wi Fi.
-
- Регистриран: 01 мар 2010, 19:14
от малкото изписани коментари ме интересува въпроса с батерията колко часа държи при разговори 2Г и като заслужава ли си 380 лв ?
при слушане на мр3 през слушалки- 2 дни, на радио ден и полувина, а само за разговори предполагам- минимум 5 дни, на мен ми издържа седмица и малко при 2г мрежа!!!!така, че батерията е добра, на игрите пада доста бързо- за няколко часа без спиране!