I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote]Истината е че изобщо не разпространен и никой в МТел не знае кога ще се появи телефона в магазините и как ще се предлага с различните планове[/Quote]
Казах ли ви че ще се получи както при[B] Виваком[/B], че няма да има налични бройки за офисите на [B]Мтел[/B] , но тука скочиха срещу мен че видите ли това неможело да се случи, е случи се и сега какво?
Проблема не е във Българския ни роден пазар а в недостига на телефони, защото това е най търсения телефон с днешна дата в цял свят дови още не се е появил официално във Америка, и Канада пак заради недостига и Samsung немогат да смогнат с доставките, защото в момента вземат от пазара на всички който са си купили [B]айфон4 [/B]или [B]Nokia Symbian[/B] телефон. Ако бяха произвели 10 милиона телефона, то това щяха да са продадените за 2 месеца телефони.
Казах ли ви че ще се получи както при[B] Виваком[/B], че няма да има налични бройки за офисите на [B]Мтел[/B] , но тука скочиха срещу мен че видите ли това неможело да се случи, е случи се и сега какво?
Проблема не е във Българския ни роден пазар а в недостига на телефони, защото това е най търсения телефон с днешна дата в цял свят дови още не се е появил официално във Америка, и Канада пак заради недостига и Samsung немогат да смогнат с доставките, защото в момента вземат от пазара на всички който са си купили [B]айфон4 [/B]или [B]Nokia Symbian[/B] телефон. Ако бяха произвели 10 милиона телефона, то това щяха да са продадените за 2 месеца телефони.
След ресета батерията ми държи по два дни и половина-три при нормално ползване.(yes)
на мен батерията ми държи макс 6 часа като не го оставям на мира ама грам :D иначе вчера вечерта в 12:30 беше абсолютно зареден (на 100%) и изобщо не съм го докосвал телефона и в 18:40 батерията е на 100% все още :) просто великолепно (без ирония естествено)
иначе за ъпдейта....нищо особено, но това което забелязах е че май-жълтия отенък е изчезнал. в началото по се забелязваше ама сега изобщо го няма, което радва (woo)
иначе за ъпдейта....нищо особено, но това което забелязах е че май-жълтия отенък е изчезнал. в началото по се забелязваше ама сега изобщо го няма, което радва (woo)
от 00,30 часа /12,30 вечерта/ до 18,40 са си 18 часа и няма как да няма и процент потребление. Освен ако не си го изключил през този период или просто в часовете има някакво неразбиране.
не знам, съвсем сериозно от 00:30 до 18:30 нямах и процент паднал батерия а телефона не беше изключен. е аз наистина не съм го докосвал през това време но все си мислех че ще падне с поне 3% най малкото заради нещата му там на андроид :)
ма кво да се прави. след това от 18:30 до малко след 1 му взех здравенцето :D
ма кво да се прави. след това от 18:30 до малко след 1 му взех здравенцето :D
Това с отчитането на батерията май си е бъг на Андроид 2.3 ? И при телефоните на други фирми го има :)
да и това е възможно. просто и на мен ми беше чудно как за толкова време батерията не падна и с процент...ама въпреки всикчо при не ползване на телефона дори и за един ден батерията не би трябвало да пада с повече от 4-5%, освен ако нямаш дрейн което вече си е гадно :)
Мтел пуснаха невероятно лоша оферта с телефона .
https://www.mtel.bg/mobile/devices/smartphones/samsung/galaxy-s-ii/index.php
https://www.mtel.bg/mobile/devices/smartphones/samsung/galaxy-s-ii/index.php
Каква е разликата с Виваком плановете немога да схвана.:|