I9000 Galaxy S

Gene66
Регистриран: 04 мар 2010, 11:28

Re: Samsung I9000 Galaxy S

Мнение от Gene66 » 07 юли 2011, 12:13

Извинявам се за въпроса по никое време и място,но моля за спешен съвет.За SGSII няма проблем,там ми е ясно вече,но за SGS не мога да се оправя.Въпросът ми е:След като направих регистрация в Gmail.com-как да синхронизирам контактите и календара между тела и компа.В SGSII има "merge" и там си влизат директо, но в SGS няма.Няма и "sync".Задал съм автоматично синхронизиране в настройки и мейла ми е в акаунта.Какво да направя и къде бъркам.Много ми е спешно.Благодаря предварително.От Андроид Маркет също така ми дава,че не асоциира андроид устройство,при опит за теглене.Ако няма как да стане по този начин,то как да кача контактите в Гугъл.От там вече знам.Благодаря предварително.

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 07 юли 2011, 15:33

[Quote]bauntybg:

Вчера минах към версия 2.3.4 (по технологията, споделена от centur), но нещо съм направил и не мога да се свържа през GPRS. Не ми излиза иконката въобще, дори и когато съм изключил WiFi-то.(blush)
Настроен е мрежовия режим на GSM/WCDMA, но това в случая не помага.
Имате ли някакви идеи къде бъркам и какво трябва да променя? [/Quote]

Просто си изпрати настройките за интернет от оператора - това е ;)

[Quote]Gene66:

Извинявам се за въпроса по никое време и място,но моля за спешен съвет.За SGSII няма проблем,там ми е ясно вече,но за SGS не мога да се оправя.Въпросът ми е:След като направих регистрация в Gmail.com-как да синхронизирам контактите и календара между тела и компа.В SGSII има "merge" и там си влизат директо, но в SGS няма.Няма и "sync".Задал съм автоматично синхронизиране в настройки и мейла ми е в акаунта.Какво да направя и къде бъркам.Много ми е спешно.Благодаря предварително.От Андроид Маркет също така ми дава,че не асоциира андроид устройство,при опит за теглене.Ако няма как да стане по този начин,то как да кача контактите в Гугъл.От там вече знам.Благодаря предварително. [/Quote]

Щом вече имаш Gmail и искаш да синхронизираш контактите от Gmail към телефона правиш следното:

Settings > Accounts and sync > Manage accounts > щракаш на твоя email адрес (по-точно името на акаунта ти) > слагаш отметка на Sync Contacts

От главното меню щракаш Contacts > бутона за Menu > More > Display options > Google > слагаш отметка на Starred in Android (в Gmail на PC би трябвало да имаш такава папка, ако нямаш - тя сама ще се създаде) > Done

Ако на Gmail-а ти Starred in Android са 0, а "Моите контакти" са ти еди колко си броя ... щракни на Още действия > Експортиране > Групата [i]избираш[/i] Starred in Android [i]и после[/i] Експортиране.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Gene66
Регистриран: 04 мар 2010, 11:28

Мнение от Gene66 » 07 юли 2011, 18:13

Много,много благодаря,обаче.Моите контакти са в телефона,а в Gmail все още нямам нищо.Искам да синхронизирам контактите от телефона в Gmail,както и да свалям приложения от маркета.Още веднъж благодаря.

bauntybg
Регистриран: 10 юни 2010, 17:02

Мнение от bauntybg » 07 юли 2011, 19:11

Човеко, (не зная защо реших, че си мъж);)
Прави ми впечатление, че помагаш винаги и на всеки - подробно, ясно и последователно. Благодаря ти от сърце !!
(yes)
Ако мога аз да ти бъда полезен с нещо, можеш да разчиташ. Пиши на [email protected], от там ще ти пратя и web-адреса на фирмата ни, за да знаеш от какво можеш да се възползуваш.
Въпреки, че е всеобщо схващането, че "Няма ненаказано добро", ти се държиш като "пич" и смятам да ти върна жеста.
Още веднъж ти благодаря(yes)

Shooter
Регистриран: 14 юли 2009, 13:59

Мнение от Shooter » 10 юли 2011, 01:34

Незнам кво става но цената му се вдигна с 20лв за 2дни а би трябвало да пада, нали излезе S2
??????????????????//(angry)

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 10 юли 2011, 01:40

Къде се е вдигнала цената?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

dx22
Регистриран: 14 апр 2011, 19:02

Мнение от dx22 » 10 юли 2011, 09:57

Абе какви хора сте вие?? Защо вдигате цената на телефона вместо да я сваляте?? После да не се чудите, че никой не купува като си правите каквото си искате с цените!!!

Аз само чакам да падне още малко и да си го взема телефона, а вие вдигате центата - СРАМОТА!

DefCut
Регистриран: 07 мар 2011, 13:23

Мнение от DefCut » 12 юли 2011, 13:05

здравейте колелебая се между galaxy S и galaxy SL (blush) интересува ме за дисплея толкова ли е по-добър амоледа от супер клиър лсд дисплея, защтото разбрах че лсд-то се вижда по-добре на слънце (поне така ми казаха) дали е това така ? (blush) и другото което искам да попита .. за Adobe Flash 10.1 и май беше FlashLite 3.1 или нещо такова, 10.1 е в полза на SL Питам се кое е по-добре .. знам че амоледа е по-добре МАЙ от лсд-то ам за флаш 10.1 сущо МАЙ е по-добре от flash light 3.1 (или нещо такова) благодаря предварително и се извинявам за некомпетентността ми (blush)

Tomasz
Регистриран: 02 фев 2006, 03:43

Мнение от Tomasz » 12 юли 2011, 16:56

SL:
по-малко достъпна RAM
по-бавно CPU
SC-LCD
и най-вероятно ще попаднеш на версия с 4GB вградена памет

За Android 2.3.3 най-новият флаш е 10.3.

DefCut
Регистриран: 07 мар 2011, 13:23

Мнение от DefCut » 12 юли 2011, 17:35

паметта няма значение ... интересува ме SC LSD дисплей много ли е по-зле от амолед-а и може ли да се ъпдейтва flashlite na SL-a и да не дава бъгове нещо след ъпдейта ? ем като цяли кой си струва наистина ....:S гледам сравнявам ...... и не съм се интересувал от мнго време за телефни но сега е дошло времето да нещо добро но съм се спрял само на тези двата ... кой ще да е :D

Отговори