I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Извинявам се за въпроса по никое време и място,но моля за спешен съвет.За SGSII няма проблем,там ми е ясно вече,но за SGS не мога да се оправя.Въпросът ми е:След като направих регистрация в Gmail.com-как да синхронизирам контактите и календара между тела и компа.В SGSII има "merge" и там си влизат директо, но в SGS няма.Няма и "sync".Задал съм автоматично синхронизиране в настройки и мейла ми е в акаунта.Какво да направя и къде бъркам.Много ми е спешно.Благодаря предварително.От Андроид Маркет също така ми дава,че не асоциира андроид устройство,при опит за теглене.Ако няма как да стане по този начин,то как да кача контактите в Гугъл.От там вече знам.Благодаря предварително.
[Quote]bauntybg:
Вчера минах към версия 2.3.4 (по технологията, споделена от centur), но нещо съм направил и не мога да се свържа през GPRS. Не ми излиза иконката въобще, дори и когато съм изключил WiFi-то.(blush)
Настроен е мрежовия режим на GSM/WCDMA, но това в случая не помага.
Имате ли някакви идеи къде бъркам и какво трябва да променя? [/Quote]
Просто си изпрати настройките за интернет от оператора - това е ;)
[Quote]Gene66:
Извинявам се за въпроса по никое време и място,но моля за спешен съвет.За SGSII няма проблем,там ми е ясно вече,но за SGS не мога да се оправя.Въпросът ми е:След като направих регистрация в Gmail.com-как да синхронизирам контактите и календара между тела и компа.В SGSII има "merge" и там си влизат директо, но в SGS няма.Няма и "sync".Задал съм автоматично синхронизиране в настройки и мейла ми е в акаунта.Какво да направя и къде бъркам.Много ми е спешно.Благодаря предварително.От Андроид Маркет също така ми дава,че не асоциира андроид устройство,при опит за теглене.Ако няма как да стане по този начин,то как да кача контактите в Гугъл.От там вече знам.Благодаря предварително. [/Quote]
Щом вече имаш Gmail и искаш да синхронизираш контактите от Gmail към телефона правиш следното:
Settings > Accounts and sync > Manage accounts > щракаш на твоя email адрес (по-точно името на акаунта ти) > слагаш отметка на Sync Contacts
От главното меню щракаш Contacts > бутона за Menu > More > Display options > Google > слагаш отметка на Starred in Android (в Gmail на PC би трябвало да имаш такава папка, ако нямаш - тя сама ще се създаде) > Done
Ако на Gmail-а ти Starred in Android са 0, а "Моите контакти" са ти еди колко си броя ... щракни на Още действия > Експортиране > Групата [i]избираш[/i] Starred in Android [i]и после[/i] Експортиране.
Вчера минах към версия 2.3.4 (по технологията, споделена от centur), но нещо съм направил и не мога да се свържа през GPRS. Не ми излиза иконката въобще, дори и когато съм изключил WiFi-то.(blush)
Настроен е мрежовия режим на GSM/WCDMA, но това в случая не помага.
Имате ли някакви идеи къде бъркам и какво трябва да променя? [/Quote]
Просто си изпрати настройките за интернет от оператора - това е ;)
[Quote]Gene66:
Извинявам се за въпроса по никое време и място,но моля за спешен съвет.За SGSII няма проблем,там ми е ясно вече,но за SGS не мога да се оправя.Въпросът ми е:След като направих регистрация в Gmail.com-как да синхронизирам контактите и календара между тела и компа.В SGSII има "merge" и там си влизат директо, но в SGS няма.Няма и "sync".Задал съм автоматично синхронизиране в настройки и мейла ми е в акаунта.Какво да направя и къде бъркам.Много ми е спешно.Благодаря предварително.От Андроид Маркет също така ми дава,че не асоциира андроид устройство,при опит за теглене.Ако няма как да стане по този начин,то как да кача контактите в Гугъл.От там вече знам.Благодаря предварително. [/Quote]
Щом вече имаш Gmail и искаш да синхронизираш контактите от Gmail към телефона правиш следното:
Settings > Accounts and sync > Manage accounts > щракаш на твоя email адрес (по-точно името на акаунта ти) > слагаш отметка на Sync Contacts
От главното меню щракаш Contacts > бутона за Menu > More > Display options > Google > слагаш отметка на Starred in Android (в Gmail на PC би трябвало да имаш такава папка, ако нямаш - тя сама ще се създаде) > Done
Ако на Gmail-а ти Starred in Android са 0, а "Моите контакти" са ти еди колко си броя ... щракни на Още действия > Експортиране > Групата [i]избираш[/i] Starred in Android [i]и после[/i] Експортиране.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Много,много благодаря,обаче.Моите контакти са в телефона,а в Gmail все още нямам нищо.Искам да синхронизирам контактите от телефона в Gmail,както и да свалям приложения от маркета.Още веднъж благодаря.
Човеко, (не зная защо реших, че си мъж);)
Прави ми впечатление, че помагаш винаги и на всеки - подробно, ясно и последователно. Благодаря ти от сърце !!
(yes)
Ако мога аз да ти бъда полезен с нещо, можеш да разчиташ. Пиши на [email protected], от там ще ти пратя и web-адреса на фирмата ни, за да знаеш от какво можеш да се възползуваш.
Въпреки, че е всеобщо схващането, че "Няма ненаказано добро", ти се държиш като "пич" и смятам да ти върна жеста.
Още веднъж ти благодаря(yes)
Прави ми впечатление, че помагаш винаги и на всеки - подробно, ясно и последователно. Благодаря ти от сърце !!
(yes)
Ако мога аз да ти бъда полезен с нещо, можеш да разчиташ. Пиши на [email protected], от там ще ти пратя и web-адреса на фирмата ни, за да знаеш от какво можеш да се възползуваш.
Въпреки, че е всеобщо схващането, че "Няма ненаказано добро", ти се държиш като "пич" и смятам да ти върна жеста.
Още веднъж ти благодаря(yes)
Незнам кво става но цената му се вдигна с 20лв за 2дни а би трябвало да пада, нали излезе S2
??????????????????//(angry)
??????????????????//(angry)
Къде се е вдигнала цената?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Абе какви хора сте вие?? Защо вдигате цената на телефона вместо да я сваляте?? После да не се чудите, че никой не купува като си правите каквото си искате с цените!!!
Аз само чакам да падне още малко и да си го взема телефона, а вие вдигате центата - СРАМОТА!
Аз само чакам да падне още малко и да си го взема телефона, а вие вдигате центата - СРАМОТА!
здравейте колелебая се между galaxy S и galaxy SL (blush) интересува ме за дисплея толкова ли е по-добър амоледа от супер клиър лсд дисплея, защтото разбрах че лсд-то се вижда по-добре на слънце (поне така ми казаха) дали е това така ? (blush) и другото което искам да попита .. за Adobe Flash 10.1 и май беше FlashLite 3.1 или нещо такова, 10.1 е в полза на SL Питам се кое е по-добре .. знам че амоледа е по-добре МАЙ от лсд-то ам за флаш 10.1 сущо МАЙ е по-добре от flash light 3.1 (или нещо такова) благодаря предварително и се извинявам за некомпетентността ми (blush)
SL:
по-малко достъпна RAM
по-бавно CPU
SC-LCD
и най-вероятно ще попаднеш на версия с 4GB вградена памет
За Android 2.3.3 най-новият флаш е 10.3.
по-малко достъпна RAM
по-бавно CPU
SC-LCD
и най-вероятно ще попаднеш на версия с 4GB вградена памет
За Android 2.3.3 най-новият флаш е 10.3.
паметта няма значение ... интересува ме SC LSD дисплей много ли е по-зле от амолед-а и може ли да се ъпдейтва flashlite na SL-a и да не дава бъгове нещо след ъпдейта ? ем като цяли кой си струва наистина ....:S гледам сравнявам ...... и не съм се интересувал от мнго време за телефни но сега е дошло времето да нещо добро но съм се спрял само на тези двата ... кой ще да е :D