I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Лично мнение - Samsung I9000 Galaxy S . Ако можеш да си го позволиш SGS - 2 . Успех .
Dobre, a az iskam da pitam, mnogo li e trudno i ima li problemi pri zapisvaneto na Adobe Flash na i9000?I dali vurvi dobre i normalno?Tui kato az ako si kupq i9003, gubq malko FPS ot videoto i malko prostranstvo kato memory.A puk ima i drugo, 4e noviq Galaxy 2 e s Super Amoled, ne s SC-LCD capacitive touchscreen.Taka 4e ne znam.Mnogo mi e trudno da izbera.Molq vi nqkoi da kaje kakvo da pravq?Mersi.:D:D:):)(beer)
Когато имаш интернет Adobe Flash Player-а сам ще ср обнови до 10.3 без да правиш нищо по телефона (естествено трябва да си влязал с регистрацията си в Market-а на телефона).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ama na koi model 6te sraboti - na i9000 li?Smisul moje da se zapi6e Flash Player awtomati4no bez da se zanimavam da zapisvam nqkakvi programi, upgreidi ili kakvoto i da e bilo.To samo si se zaipsva kato ima net.:|:|:|
И на двата ще работи. Няма как да се запише автоматично, защото трябва да влезеш с регистрацията си от Gmail в Android Market-а на телефона и когато имаш интернет (независимо дали е WiFi или от оператора) тогава ще се обнови до версия 10.3
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Aha.Zna4i 4rez Gmail registriram teelfona w Android Market i toi sam se zapisva.Dobre mersi mnogo brat.Kupuvam si i9000 - po-dobur e opredeleno.(yes)(yes)(yes)
Страхотен телефон.(yes)
Искаш ли един само за 500 лв., с 17 месеца оставаща гаранция към "Мтел", пълен комплект, плюс луксозен кожен калъф и три скрийн протектора и кърпички за екрана?
Една добра новина за всички, андроид 2.3.4 се очаква до края на 3 тото тримесечие от Samsung.(flower);)
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:29
Здрасти, имам запитване директно към centur, защото знам че няма да ми даде грешен съвет. Моля те посъветвай ме дали си заслужава да се руут-не телефона понеже аз обичам всичко да ми е ъпдейтнато на телефона а с 2.3.4 JVQ нещо не излизат новите ъпдейти в маркета . Това е странно защото с предишната версия 2.3.4 JVP не съм сигурен но беше подобно всичко беше наред. Молбата ми към тебе е да ме посъветваш дали си струва да се руут-не телефона или има друго решение. Благодаря ти много предварително имам ти доверие , защото виждам че въпреки всичко си най-запознат с андроид и самсунг галакси С .