E2152
Re: Samsung E2152
Този телефон НЕ се рестартира. Телефона за 130 лв е златен. Батерията му кара по 6-7 дена със средно ползване от около 15 мин на ден. Недостатък е че когато говориш по едната карта другата е неактивна. Т.е ако чакаш важни повиквания и на двете карти едновременн които не искаш да пропуснеш не е много подходящ вариант. Иначе ако имаш пропуснато повикване получаваш смс след това. Друг недостатък е малко евтиния вид който има, но съгласи се за тези пари не можеш да имаш никакви подобни претенции. Както се казва 1 година да издържи е безценно. Моя за 4-5 месеца не съм имал никакви проблеми.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Много добро и подробно обяснение за телефона +1
-
- Регистриран: 29 май 2007, 20:03
Благодаря! А случайно някой да може да ми каже от къде и коя версия на скайп да изтегля за Samsung Fawe 732. Имам го от три месеца, но нещо не мога да се справя с него. ИИзтеглих скайп, но не може да ке говори, само чат. Не успях да актуализирам и gps - абе явно е и до ЕГН...а тук аудиторията е млада, така че очаквам съвета ви!!!
-
Питай по добре в темата за Samsung Fawe 732,щото тук едвали някой ще ти каже с точност,повечето сме индианци
Колеги, искам да ви попитам дали някой от вас е виждал Е2152 да се продава в някой магазин в София, освен в тези на Виваком или Технополис? Виждам, че в борсата се продават, но не смея да си купя оттам, а искам да го видя на живо и да го тествам :)
-
http://www.mobilebulgaria.com/old/shop/markets.php?id=114 113лв
Благодаря за бързия отговор. А мислиш ли, че на посочения адрес ще има в наличност телефона, защото ми се иска да го изпробвам? При притеснява ме да го поръчам и платя предварително и после да го тествам.
-
Ами най-добре се обади да питаш ама 100% ще имат,все пак не е кой знае колко търсен този телефон,като например Моторола Дефи:)
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
-
- Регистриран: 11 окт 2007, 11:24
[Quote]както и да вмъкна фенерче в някой от другите бутони за бърз достъп.[/Quote]
Сигурно за толкова време вече си открила, че не е необходимо да се вмъква фенерче в бутон за бърз достъп, защото си има бутонче за включване и изключване не фенерчето ;)
Сигурно за толкова време вече си открила, че не е необходимо да се вмъква фенерче в бутон за бърз достъп, защото си има бутонче за включване и изключване не фенерчето ;)