S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Някой знае ли сега след като Samsung Apps започна да прилича на истински магазин и всеки може да си направи акаунт, дали тази опция за ъпдейт от менюто на телефона ще може да се ползва? :)
-
- Регистриран: 06 яну 2011, 15:17
Здравейте
имам един проблем с телефона като телефона тръгне да тегли ъпдейта от Самсунг Аппс зарежда докрай тегленето но пише Даунлоадинг... и не иска да го завърши цял ден чаках и пак нищо ПОМОЩ:|
имам един проблем с телефона като телефона тръгне да тегли ъпдейта от Самсунг Аппс зарежда докрай тегленето но пише Даунлоадинг... и не иска да го завърши цял ден чаках и пак нищо ПОМОЩ:|
-
- Регистриран: 06 яну 2011, 15:17
И още един въпрос
Значи телефонът съм го купил от Австрия но беше кодиран
Тук в БГ ми го разкодираха но се поеви един бъг когато изгася телефона и го пусна той почва да се рестартира но като извадя Сим картата и батерията и ги сложа на ново включвам телефона и всичко си е ОК
Поради тази причина ме е страх да ъпдейтна телефона през КИЕС да не вземе да се бъгне още
А много ми се иска да го ъпдейтна
Вие какво ще кажете:(?
Значи телефонът съм го купил от Австрия но беше кодиран
Тук в БГ ми го разкодираха но се поеви един бъг когато изгася телефона и го пусна той почва да се рестартира но като извадя Сим картата и батерията и ги сложа на ново включвам телефона и всичко си е ОК
Поради тази причина ме е страх да ъпдейтна телефона през КИЕС да не вземе да се бъгне още
А много ми се иска да го ъпдейтна
Вие какво ще кажете:(?
-
- Регистриран: 13 авг 2008, 15:48
(blush)(blush)(blush) И аз си го купих февруари месец тази година,успях да го ъпна до 1.2,и малко след това започнаха и проблемите,постоянно ми показва че е вкл.в USB та едвам му дадох поправка на USB ТА МОЖЕХ ДА ГО ИЗПОЛЗВАМ,ЗАЩОТО ДОКАТО Е ВКЛ.не можеш да правиш почти нищо.сега е на ремонт и ще видим какво ще стане.
Иначе ако изключим този бъг съм доволен бърз,лесен за употреба,уникален дисплей абе добре е ама да видим след ремонта!Иначе е купуван от БГ и преди ъпа нчмаше никакъв проблем.
иначе ъпа е добре има леки промени и улеснява и така сам си прецени ,незнам како мойе да стане.
Иначе ако изключим този бъг съм доволен бърз,лесен за употреба,уникален дисплей абе добре е ама да видим след ремонта!Иначе е купуван от БГ и преди ъпа нчмаше никакъв проблем.
иначе ъпа е добре има леки промени и улеснява и така сам си прецени ,незнам како мойе да стане.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 17:55
Дайте моля някоя програма за отхвърляне на повикванията (различна от вградената която управлява само от списъка с повикванията) нещо като Блек лист или SPC при Андроид нищо не намирам досега .Благодаря!
Излезе bada 2.0 и за wave 8500 http://www.badapps.ru/2099-pervaya-versiya-bada-20-s8500xpkg5-dlya-samsung-wave-s8500.html
-
- Регистриран: 23 сеп 2010, 17:35
има някакво раздвижване http://www.youtube.com/watch?v=wS2r0JLvmZg:D
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 17:55
Хайде бе хора помагайте.Програма за отхвърляне на повикване-Black list
-
- Регистриран: 23 сеп 2010, 17:35
ако знаех щях да ти кажа не съм срещал нищо такова.може би няма :(.търси из другите форуми
Здравейте приятели от известно време ми се получава някакъв проблем.Примерно ровя се в интернет и решавам да изляза и телефона се рестартирва.Някой знае ли от какво може да е и как да го оправя.Благодаря