I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Настройки-поверителност-нулиране с фабричните данни.
[Quote]STE1:
Как точно се резетваше ?[/Quote]
Набираш този код [B]*2767*3855#[/B] (ще изтрие всичко в телефонната памет: контакти, SMS-и, допълнително инсталирани програми).
Как точно се резетваше ?[/Quote]
Набираш този код [B]*2767*3855#[/B] (ще изтрие всичко в телефонната памет: контакти, SMS-и, допълнително инсталирани програми).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Здравейте,
Имам проблем със изпращането на SMS- и на български. Телефона е закупен от Англия. Имам си клавиатура на български, но когато изпратя SMS той се получава на маймуни. Някой може ли да помогне... Опитах и с инсталация на различни видове клавиатури но не става нищо.
Имам проблем със изпращането на SMS- и на български. Телефона е закупен от Англия. Имам си клавиатура на български, но когато изпратя SMS той се получава на маймуни. Някой може ли да помогне... Опитах и с инсталация на различни видове клавиатури но не става нищо.
И аз го имах този проблем, но се оправи от Настройки-режим на. Въвеждане - Автоматичен.
Стана! Благодаря много!(yes)
За нищо, пак заповядай колега, явно и двата телефона проблемите са идентични защото използват една ОС а именно Андроид.(yes)
Телефона неможе да се види нито в офисите на Виваком нито на Мтел, стана по търсен от айдоун (woo)
Телефона неможе да се види нито в офисите на Виваком нито на Мтел, стана по търсен от айдоун (woo)
Re: Контакти
Справих се ... благодаря все пак че ми четохте "уникалния тъп въпрос (woo)
Re: Контакти
Кой тук рива тела да стане 800 лв!?!:D Да търчи в Глобул. Веч го има на цена 810 лв. + договор за 5 лева/1 год. Общо излиза на цена 870 лв. Виваком ряпа да ядът с техната цена за същия тел от 930 лв!:P