S8500 Wave
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: Samsung S8500 Wave
Проблема е в браузъра, препоръчвам ти да ресетираш настройките му, ако не помогне, хард ресет на апарата.
Здравейте! Телефонът ми (Samsung S8500) беше на ремонт и софтуерната му версия бе върната до 1.0.2. Сега като се опитвам да вляза в Самсунг аппс-а ми дава грешка - "Вътрешна грешка (0xff0f)" и като му дам да потвърди просто ме изхвърля от приложението. Някакви идеи защо ми дава грешка и как да я оправя?
И още един, вероятно за повечето тъп, въпрос - как, аджеба, да си изляза от профила на фейсбук от вграденото в телефона приложение???
И още един, вероятно за повечето тъп, въпрос - как, аджеба, да си изляза от профила на фейсбук от вграденото в телефона приложение???
а как да го направя това (blush)
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Не ти трябва такава програма има си вградено отхвърляне на повикванията и работи безупречно
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Здравейте. Искам да попитам къде на компа се съхраняват игрите, които инсталирам чрез Киес на вълната ? Смисъл в коя папка, че искам да ги изтрия тези файлове :).
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 17:55
Да има вградена функция за отхвърляне но можеш да избираш номера за отхвърляне само от последните повиквания не и от указателя което е много тъпо
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Здравейте. Инсталирах Navitel Navigation от Samsung apps и искам да попитам като е безплатна отначало иска да регистирам телефона ли за да ми покажа всичко ?
-
- Регистриран: 17 май 2009, 18:55
Здравейте,
Един въпрос свързан със звука сигнализиращ за паднала батерия.Как се изключва?Смяната на профила с ,,тих,, не е решение,тай като вибрацията е на ,,max,,.Има ли вариант просто да няма звук и вибрация?
Благодаря
Един въпрос свързан със звука сигнализиращ за паднала батерия.Как се изключва?Смяната на профила с ,,тих,, не е решение,тай като вибрацията е на ,,max,,.Има ли вариант просто да няма звук и вибрация?
Благодаря
-
- Регистриран: 17 май 2009, 18:55
Здравейте,
Благодаря
Благодаря
Някой знае ли как се регистрира безплатен ваучер, който се получава от Samsungapps. За регистрацията иска номер на ваучер, а пък съм го получил само с име?