I9000 Galaxy S

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Samsung I9000 Galaxy S

Мнение от chilko » 26 юли 2011, 11:10

значи ако инсталирам последния NEE ром от samfirmwares ще има бг в swype?
запазва ли се другата информация в телефона?

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 26 юли 2011, 14:57

Да, ще има swype на български. Информацията в телефона ще бъде изтрита (всичко в телефонната памет - контакти, SMS-и, настройки за интернет и т.н.)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

potihosamo
Регистриран: 02 юли 2011, 11:29

Мнение от potihosamo » 01 авг 2011, 19:00

centur , флашна ли новата версия JVR ? Ако си я флашнал сподели ако обичаш коя от двете. Само чакам да кажеш дали е по-добра и флашвам веднага (beer) .

Потребителски аватар
centur

Мнение от centur » 01 авг 2011, 19:29

За сега не намирам голяма разлика с JVQ, но има опция в настройките на "Съобщения" да управляваш SMS-ите на SIM картата.
Иначе направо слагай [B]JVR[/B]: http://www.androidbg.com/forum/post185333.html#p185333 (обновил съм линковете и скрийншотите).
Apple Watch S10 LTE 46мм

chicho sam
Регистриран: 20 май 2011, 14:25

Мнение от chicho sam » 04 авг 2011, 11:45

Сложих 2.3.4 но сега не ще да тръгне IGO-то. Уж се инсталира, появява се иконката, но когато го стартирам ми дава: "Missing or incomplete folder:IGO/license." А съм сложил в SD картата пълната папка с навигацията, така както си е дръпната от нета. Помагайте!

Hotspur
Регистриран: 23 окт 2009, 18:22

Мнение от Hotspur » 04 авг 2011, 23:44

Ако само това е разликата според теб, значи нещо си пропуснал. Аз щях да взема Galaxy S 2011 Edition с 1,4 Gh процесор, но накрая взех Galaxy 2. Това е телефона! По бърз е дори с 1.2 процесор. Ама работата не е само процесора. Причини много. Няма смисъл да пълня форума със сравнения, който се интересува ще попита, ще прочете. Ама да ми кажеш че разликата е само в браузъра и игричките!? Просто не заблуждавай хората. А за тези които се интересуват - нета е безкраен! Айде лека нощ!

Jenifer
Регистриран: 13 юли 2007, 23:22

Мнение от Jenifer » 05 авг 2011, 11:56

И аз не мога да пращам ммс, нито да ги отварям, след като ги получа. Обясниха ми в Мтел, че трябвало да имам постоянен интернет, което ми се струва безумно, от къде на къде трябва да плащам всеки месец за интернет, за да мога да отварям ммс-и. Аз си ползвам рутера в нас, и когато съм навън wifi, където има. Освен пак да питам в някой друг офис, явно не съм само аз с този проблем.

Потребителски аватар
centur

Мнение от centur » 05 авг 2011, 13:46

[Quote]chicho sam:
Сложих 2.3.4 но сега не ще да тръгне IGO-то. Уж се инсталира, появява се иконката, но когато го стартирам ми дава: "Missing or incomplete folder:IGO/license." А съм сложил в SD картата пълната папка с навигацията, така както си е дръпната от нета. Помагайте![/Quote]

Изтегли си готов архив от тук: http://www.multiupload.com/8L341H3TQF (директно преместваш папка iGO в картата с памет или телефонната памет, а НЕ в подпапка).

[Quote]Hotspur:
Ако само това е разликата според теб, значи нещо си пропуснал. Аз щях да взема Galaxy S 2011 Edition с 1,4 Gh процесор, но накрая взех Galaxy 2. Това е телефона! По бърз е дори с 1.2 процесор. Ама работата не е само процесора. Причини много.[/Quote]

Да, много добре знам, че е по-бърз с 1,2 GHz процесор (и то двуядрен).
Е, да "многото причини" са:

8 Mpx камера, видео 1080p, "светкавица", 2 микрофона (за редуциране на шума) и евентуално безполезната (за мен) екстра свързване с външен хард, чрез MHL.
[u]За мен[/u] това не са достатъчни предимства да сменя Galaxy S с Galaxy S2. Аз като купувах Galaxy S нямаше S2 тогава, а и не ми се чакаха 5 - 6 месеца, за да купя S2.
Като ми изтече 2 годишния договор и дойде време да си го подновя - тогава ще си избера много по-добър апарат от всички излезли сегашни летни "хитове".

[Quote]Hotspur:
... Ама да ми кажеш че разликата е само в браузъра и игричките!? Просто не заблуждавай хората. ..[/Quote]

Никого не заблуждавам, кажи ми кои приложения изискват двуядрен процесор - очаквам отговора ти и даже лично ще ги тествам на Galaxy-то, който е с 1 GHz процесор (хем НЕ е двуядрен).

[Quote]Jenifer:
И аз не мога да пращам ммс, нито да ги отварям, след като ги получа. Обясниха ми в Мтел, че трябвало да имам постоянен интернет, което ми се струва безумно, от къде на къде трябва да плащам всеки месец за интернет, за да мога да отварям ммс-и. Аз си ползвам рутера в нас, и когато съм навън wifi, където има. Освен пак да питам в някой друг офис, явно не съм само аз с този проблем.[/Quote]

Имат предвид да ти е включен мобилния интернет, защото MMS съобщенията идват благодарение на GPRS връзката, а не, че ще те таксуват, ако получиш съобщение.
Естествено има програми и процеси, които "искат" интернет достъп и биха ти начислили трафик, но и за тях има лек - спираш им автоматичното обновяване на данните.
В този случай ще можеш да си получаваш MMS-ите през GPRS връзката на телефона, а той като няма как да синхронизира данни и да ти направи трафик ... няма да ти увеличи сметката.
Apple Watch S10 LTE 46мм

Boixos Nois
Регистриран: 30 яну 2006, 21:00

Мнение от Boixos Nois » 05 авг 2011, 15:50

[Quote]Да, много добре знам, че е по-бърз с 1,2 GHz процесор (и то двуядрен).
Е, да "многото причини" са:

8 Mpx камера, видео 1080p, "светкавица", 2 микрофона (за редуциране на шума) и евентуално безполезната (за мен) екстра свързване с външен хард, чрез MHL.
За мен това не са достатъчни предимства да сменя Galaxy S с Galaxy S2. Аз като купувах Galaxy S нямаше S2 тогава, а и не ми се чакаха 5 - 6 месеца, за да купя S2.
Като ми изтече 2 годишния договор и дойде време да си го подновя - тогава ще си избера много по-добър апарат от всички излезли сегашни летни "хитове".
Никого не заблуждавам, кажи ми кои приложения изискват двуядрен процесор - очаквам отговора ти и даже лично ще ги тествам на Galaxy-то, който е с 1 GHz процесор (хем НЕ е двуядрен).[/Quote]

(yes)(yes)

Hotspur
Регистриран: 23 окт 2009, 18:22

Мнение от Hotspur » 05 авг 2011, 16:25

Въобще нямах предвид процесора като писах мнението си в началото нито приложенията. Просто исках да кажа, че разликата не е само в "браузъра и игричките" [B]("Не си струва, а и кой знае какви предимства не виждам в двуядрен процесор (освен браузъра и игричките).")[/B]
Просто това е ДРУГ телефон! Това е.
Иначе не се сещам за приложение което единия да може да отвори, а другия да не може, съгласен съм.

Отговори