B5722
Re: Samsung B5722
А какво миспите за В7722 и кой да си взема В7722 или В5722
Имам колега, който ползва B5722 и е многоооо доволен. Лично той ми е казвал, че пак би си взел такъв ако след време трябва да сменя телефона.
За мен най-големия плюс обаче на В7722 е, че има WiFi и моя съвет е, ако парите не са фактор в твоя случай и искаш напълно функционален съвременен телефон - вземи В7722!
За мен най-големия плюс обаче на В7722 е, че има WiFi и моя съвет е, ако парите не са фактор в твоя случай и искаш напълно функционален съвременен телефон - вземи В7722!
-
- Регистриран: 06 дек 2008, 23:51
B7722 е със резистивен дисплей, а 5722 е с капацитивен, ако това има значение за теб!
Здравейте някой може ли да ми каже от къде точно мога да си гледам трафика като влизам в интернет/ колко МБ ми е изразходил тел/ Рових се сумати време и не можах да го открия :(
Ползвам този телефон от година близо,батерията държи от понеделник до петък вечер при ползване на двете карти за служебни и частни разговори.Това е телефон за работа не за игра.Много съм доволен от него.
Здравейте, днес си купих този модел, но липсва инструкция на бг. Моля ако някой разполага с такава да ми я изпрати на [email protected]. Благодаря ви предварително
Имам го този модел и е супер! (yes)
Хардуерния бутон в средата само за връщане назад ли се ползва или с него се бурави и в посоките (ляво дясно нагоре надолу)?
здр.колеги с този модел,имам следния въпрос-от скоро го имам и не мога да изчистя от екрана разните отворени приложения/радио,плеъра,блутут и др./как става това.става дума не за лентата,а за самия екран.благодаря предварително(yes)