I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Интересен въпрос! Аз сега свалям всичко в downloads и после местя в карта памет и нямам проблеми. Наистина, ако има възможност за директен запис в картата, моля за съвет и аз.
Колеги - днес са съобщили , че на 05.Септември Абълката ще пуска 5 версия. Вероятно по това време и Самсунг ще пуснат Галакси С2 плюс
Да се надяваме цената на С2 да падне още след 3 седмици та и нас да ни огрее:)(whistle)(whistle)(whistle)
Да се надяваме цената на С2 да падне още след 3 седмици та и нас да ни огрее:)(whistle)(whistle)(whistle)
Ценно приложение от Андроид Маркета. Показва на дисплея пропуснати повиквания и останали пропуснати съобщения. Приложението е безплатно. Ето и линка : http://www.appbrain.com/app/noled/com.led.notify
P. S. Сега остава и да се разбере, колко батерия яде туй приложение! :)
P. S. Сега остава и да се разбере, колко батерия яде туй приложение! :)
Ползвам го от няколко дена и не съм забелязал никакъв дрейн на батерията.Приложението е доста удобно за телефони без светодиодна индикация за пропуснати събития.
Какво точно представлява Galaxy S2 Plus?
Доколкото разбрах, ще е версия на СГ2 с по-бърз процесор (1,4 мисля).
Ако е само това, не си заслужава май. То и сега Galaxy S 2011 Edition е с 1,4 процесор. Дано да има и други разлики.
-
- Регистриран: 14 авг 2011, 13:49
За момента това е най-завършения телефон на нашия пазар.Има от всичко по много;)
Някой вече да се похвали с Андроид версия 2. 3. 4 на тела си? :|
Здравейте, насочил съм се към телефона и се рових доста по ревюта и коментари. Интересува ме от хората, които вече го имат, дали предлагания Galaxy S II на българския пазар е със super amoled plus дисплей и със Exynos процесор, а не със super clear LCD дисплей и tegra 2 процесор? В уикипедия пише, че Самсунг няма да могат да смогнат с изключителното търсене на телефона и за някои пазари (тези извън Великобритания, някои страни на Западна Европа и евентуално САЩ), дисплеят на телефона ще е super clear LCD и Tegra 2 процесор, вместо така рекламираните super amoled plus и Exynos. Понеже мисля да го взема на изплащане през оператор или магазин, някой разцъквал ли се е из настройките и/или техническите спецификации, за да види, дали де-факто телефонът наистина е със супер амолед и Ексинос процесор? С тази батерия и големина на екрана, супер амоледът е единствената алтернатива, не ми се мисли за LCD дисплей въобще.
Ще съм много благодарен за коментари на потребители, които вече го имат и могат със сигурност да кажат какви са спецификациите на телефони, купени от България. Вече ходих в МТел, операторката там едва знаеше какво е Galaxy S II и дали го имат в офиса, какво да кажа за спецификации и каквото и да било друго. Откъде мислите, че е най-добре да се вземе телефона като план и разходи по изплащането? В МТел първо, че е скъп, второ че го дават с най-евтин план от 25 лв. месечна такса (angry)
Ще съм много благодарен за коментари на потребители, които вече го имат и могат със сигурност да кажат какви са спецификациите на телефони, купени от България. Вече ходих в МТел, операторката там едва знаеше какво е Galaxy S II и дали го имат в офиса, какво да кажа за спецификации и каквото и да било друго. Откъде мислите, че е най-добре да се вземе телефона като план и разходи по изплащането? В МТел първо, че е скъп, второ че го дават с най-евтин план от 25 лв. месечна такса (angry)