I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Това не е точно мнение, това е въпрос.
Ще си купувам смартфон, интересуват ме три характеристики..
1. Управление на PC - отдалечено.
2. Работа с Wi-Fi , достъп до VPN - общо, работа и настройки на рутери AP-та и т.н.
3. Използване като възпроизвеждащо устройсто към телевизор.
4. Да не забравим и самият телефон. :).
Та модела на 'Три Звезди' или 'Samsung' ще ми свърши ли работа?
Ще си купувам смартфон, интересуват ме три характеристики..
1. Управление на PC - отдалечено.
2. Работа с Wi-Fi , достъп до VPN - общо, работа и настройки на рутери AP-та и т.н.
3. Използване като възпроизвеждащо устройсто към телевизор.
4. Да не забравим и самият телефон. :).
Та модела на 'Три Звезди' или 'Samsung' ще ми свърши ли работа?
1. Инсталираш Team Viewer и си управляваш PC-то.
2. Има вграден VPN клиент.
3. През WiFi-то (и ако телевизора е с WiFi) ... иначе остава вариант TV-out, но той е при първия Galaxy S, докато при S2 го няма.
2. Има вграден VPN клиент.
3. През WiFi-то (и ако телевизора е с WiFi) ... иначе остава вариант TV-out, но той е при първия Galaxy S, докато при S2 го няма.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
[Quote]3. Използване като възпроизвеждащо устройсто към телевизор.[/Quote]
Може, трябва ти кабел за целта. Микро USB към HDMI. Естествено трябва ти ТВ с HDMI.
Може, трябва ти кабел за целта. Микро USB към HDMI. Естествено трябва ти ТВ с HDMI.
единствения телефон с ревю тук, за който няма минуси!
Свързването с телевизора (Samsung с WiFi флашка) при мен става с all share. Вижда се супер! Устройствата се разпознават за секунди.
някой може ли да ми каже при нормално ползване колко трябва да държи батерията?
[Quote]някой може ли да ми каже при нормално ползване колко трябва да държи батерията? [/Quote]
Всеки си има свои критерии за " нормално ползване на батерията". Ако не се използва Wi-Fi, включено 3G, Bluetooth, малко разговори, не работещи много приложения (а има такива, които много си я похапват!!), може и 2 дена да издържи със сигурност...;)
Всеки си има свои критерии за " нормално ползване на батерията". Ако не се използва Wi-Fi, включено 3G, Bluetooth, малко разговори, не работещи много приложения (а има такива, които много си я похапват!!), може и 2 дена да издържи със сигурност...;)
Леко ме успокои колега! Значи според теб три дни е много добре!:)
[Quote]значи според теб три дни е много добре! [/Quote]
Определено, и аз съм имал такива дни! :D
P. S. Ето един от моите постове преди няколко дни : http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?cat_id=5&parent_id=331793&view=1&forum_orderbyparam=0&offset=67
Определено, и аз съм имал такива дни! :D
P. S. Ето един от моите постове преди няколко дни : http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?cat_id=5&parent_id=331793&view=1&forum_orderbyparam=0&offset=67
Колеги в борсата виждам мн. изгодни оферти от лице със скайп markmgt...случайно някой да е поръчвал нещо от него, телефоните се изпращат от Англия, отключени и на добри цени, но съмненията остават ??