I9000 Galaxy S
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Би трябвало да са 1:1, т.е. става, но ако мислиш, че 150 mAh повече са кой знае колко много - се лъжеш.
Дали ще изкара 6 часа или 6 часа и половина - все тая.
Да беше поне 250 - 300 mAh отгоре - тогава си заслужава.
Дали ще изкара 6 часа или 6 часа и половина - все тая.
Да беше поне 250 - 300 mAh отгоре - тогава си заслужава.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
hey, thanks за информацията за CoPilot - страхотно работи
Здравейте, отново. Може ли някой да ми каже как да си направя backup на контактите през google акаунта.
И как се прави снимка на екрана, ако е изобщо е възможно?
Аз съм с:
Версия на фърмуера 2.2
Версия на основната честота I9000XXJPP
Версия за ядрото: 2.6.32.9
root@SE-S611 #1
Номер на компилация: FROYO.XFJP7
И този root@SE-S611 #1 във версия за ядрото означава ли че тел. ми е root-нат?
Аз съм с:
Версия на фърмуера 2.2
root@SE-S611 #1
[Quote]V-type:
Здравейте, отново. Може ли някой да ми каже как да си направя backup на контактите през google акаунта.
Аз съм с:
Версия на фърмуера 2.2
root@SE-S611 #1
[/Quote]
1. [B]Настройки[/B] > [B]Акаунти и синхронизация[/B] > слагаш отметки на
* [B]Фонови данни[/B]
* [B]Автоматично синхронизиране
[/B]
2. [B]Настройки[/B] > [B]Акаунти и синхронизация[/B] > твоя email: [B][email protected][/B] > слагаш отметка на [B]Синхронизиране на Телефонен указател[/B]
3. [B]Телефонен указател[/B] > левия тъч бутон меню > [B]More[/B] (на български сигурно е "Още" или "Повече") > [B]Опции на дисплея[/B] > [B]Google[/B] > [B]слагаш отметка на всички[/B] > [B]Готово[/B]
Другия вариант:
1. [B]Телефонен указател[/B] > [B]Импортиране/Ескпортиране[/B] > [B]Експортиране в SD картата[/B] (ако имаш външно допълнително закупена microSD карта) по този начин ще направи архив с всички контакти.
2. [B]Телефонен указател[/B] > [B]Импортиране/Ескпортиране[/B] > [B]Импортиране от SD картата[/B] > твоя email: [B][email protected][/B] и ако си пуснал WiFi или мобилен интернет - автоматично ще ти се качат в Gmail на PC [B]Контакти > Starred in Android[/B]
Как се прави скрийншот:
[u]Натискаш и задържаш[/u] [B]Back бутона[/B] и [u]еднократно натискаш[/u] [B]Home бутона[/B] (централното копче).
Получения(те) скрийншот(и) се намира(т) в: [B]mnt/sdcard/ScreenCapture[/B] или по-просто казано влизаш в [B]Моите файлове[/B] > [B]ScreenCapture[/B]
Не, НЕ означава, че е root-нат!
За да се root-не се сменя kernel-а, а това не става от самосебе си.
Аз съм с:
Версия на фърмуера 2.2
root@SE-S611 #1
[/Quote]
1. [B]Настройки[/B] > [B]Акаунти и синхронизация[/B] > слагаш отметки на
* [B]Фонови данни[/B]
* [B]Автоматично синхронизиране
[/B]
2. [B]Настройки[/B] > [B]Акаунти и синхронизация[/B] > твоя email: [B][email protected][/B] > слагаш отметка на [B]Синхронизиране на Телефонен указател[/B]
3. [B]Телефонен указател[/B] > левия тъч бутон меню > [B]More[/B] (на български сигурно е "Още" или "Повече") > [B]Опции на дисплея[/B] > [B]Google[/B] > [B]слагаш отметка на всички[/B] > [B]Готово[/B]
Другия вариант:
1. [B]Телефонен указател[/B] > [B]Импортиране/Ескпортиране[/B] > [B]Експортиране в SD картата[/B] (ако имаш външно допълнително закупена microSD карта) по този начин ще направи архив с всички контакти.
2. [B]Телефонен указател[/B] > [B]Импортиране/Ескпортиране[/B] > [B]Импортиране от SD картата[/B] > твоя email: [B][email protected][/B] и ако си пуснал WiFi или мобилен интернет - автоматично ще ти се качат в Gmail на PC [B]Контакти > Starred in Android[/B]
Как се прави скрийншот:
[u]Натискаш и задържаш[/u] [B]Back бутона[/B] и [u]еднократно натискаш[/u] [B]Home бутона[/B] (централното копче).
Получения(те) скрийншот(и) се намира(т) в: [B]mnt/sdcard/ScreenCapture[/B] или по-просто казано влизаш в [B]Моите файлове[/B] > [B]ScreenCapture[/B]
Не, НЕ означава, че е root-нат!
За да се root-не се сменя kernel-а, а това не става от самосебе си.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Влизаш в settings , [B]Accounts and sync[/B], позволяваш [B]Background data[/B], после си цъкаш на акаунта под manage accounts и там си синхронизираш каквото ти трябва (трябва да имаш нет).
Първо, че всичко е написано в менюто на телефона и само трябваше да погледнеш в settings, и второ - RTFM! :)
А за скрийншот - back+home или най - лесно си смъкваш [B]screen capture shortcut[/B] от маркета.
ЕДИТ:
Докато го напиша и колегата ме е изпреварил :) .
Първо, че всичко е написано в менюто на телефона и само трябваше да погледнеш в settings, и второ - RTFM! :)
А за скрийншот - back+home или най - лесно си смъкваш [B]screen capture shortcut[/B] от маркета.
ЕДИТ:
Докато го напиша и колегата ме е изпреварил :) .
RTFM да не би да е Read the f*** more? :)
Ако е така се извинявам, просто не ми остава много време да се ровя и чета. На работа не мога заради шефа, вкъщи заради жената. :)
Иначе първо се опитах сам да видя как става, ама нещо не го видях.
А за това дали е root-нат питам, понеже го взех втора ръка...
Ако е така се извинявам, просто не ми остава много време да се ровя и чета. На работа не мога заради шефа, вкъщи заради жената. :)
Иначе първо се опитах сам да видя как става, ама нещо не го видях.
А за това дали е root-нат питам, понеже го взех втора ръка...
[Quote]Ако е така се извинявам, просто не ми остава много време да се ровя и чета. На работа не мога заради шефа, [B]вкъщи заради жената[/B].[/Quote]
Човек, така трябваше да кажеш отначалото - разбирам те! :D
Щом си го взел втора ръка ти препоръчвам, ако имаш време, преди да си си го персонализирал още, да си флашнеш на чисто един 2.3.4., ако имаш време. Така няма да се притесняваш какво е творил предния собственик и ще го върнеш в "сток" състояние. След това можеш да си руутнеш и т.н... кавото си искаш. Има теми в Андроид форума, за флашване, за руутване, за всичко. Написано е подробно и лесно.
http://www.androidbg.com/forum/forum30-samsung-galaxy-s.html
A RTFM значи read the fucking manual :D:D
Човек, така трябваше да кажеш отначалото - разбирам те! :D
Щом си го взел втора ръка ти препоръчвам, ако имаш време, преди да си си го персонализирал още, да си флашнеш на чисто един 2.3.4., ако имаш време. Така няма да се притесняваш какво е творил предния собственик и ще го върнеш в "сток" състояние. След това можеш да си руутнеш и т.н... кавото си искаш. Има теми в Андроид форума, за флашване, за руутване, за всичко. Написано е подробно и лесно.
http://www.androidbg.com/forum/forum30-samsung-galaxy-s.html
A RTFM значи read the fucking manual :D:D
Ами аз вече го персонализирах. Ама нищо де, решил съм да се уча и ще се уча. Само още не мога да му се нарадвам и да се престраша да преинсталирам софта.
Досега съм имал Nokia E70, HTC3600 и Galaxy-то ми е първия с Андроид.
А ако не греша колега, май бях мернал в Андроид форума че си от Русе, та може някой ден да пратим жените на shopping и да пием по бира... :)
Досега съм имал Nokia E70, HTC3600 и Galaxy-то ми е първия с Андроид.
А ако не греша колега, май бях мернал в Андроид форума че си от Русе, та може някой ден да пратим жените на shopping и да пием по бира... :)
Хаха, няма проблем (beer)
Нещо не мога да си видя контактите в gmail-а. Аз имам само е-мейл в google. Трябва ли да си направя и "обществен профил", за да си синхронизирам контактите?
Освен това, им направих backup в Kies. Оттам няма ли да мога ги възстановя? И ще се запазят ли снимките на контактите, защото повечето при мен са със снимки?
Освен това, им направих backup в Kies. Оттам няма ли да мога ги възстановя? И ще се запазят ли снимките на контактите, защото повечето при мен са със снимки?