S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
А как става точно регистрирането?Доколкото разбрах се въвежда релефния код който е отпред на картата,датата на валидност и от задната страна на бялото поле 3 цифрен код.И как аджеба ще се купува с тая карта само със тая информация :( ,а ваучерите използват ли картата за превод на някви пари по ваучъра?
-
- Регистриран: 17 юли 2011, 23:16
Здравейте, много ще съм ви благодарна, ако ми кажете как мога да оправя следния проблем,който възникна с моя телефон. Проблема е следния - не мога да вляза в интернет, когато се опитвам да вляза ми изписва вътрешна сървър грешка, и не иска и това е. Имам включен към абонамента си неограничен интернет от Глобул.
Пробвай да смениш началната страница, меню-> настройки -> приложения->интернет->начална страница
Triniti дай малко повече инфо мойто момиче :P какво значи това "не мога да вляза в интернет" -като цъкнеш на иконката със кълбото и надписа интернет ли не става или като ти отвори браузъра не запецва да отваря страници?Първо трябва да си приела и инсталирала смс със настройки от глобул,после разрови в тела и всички настройки за интернет ги настрой към глобул гпрс май беше,виж и настройките на мрежата какви са ако трябва смъкни на най ниската честота.
пп а ако някой ден решиш да си смениш картата със някоя на друг оператор жална ти майка как се махат настройките на глобул,как са ги напрайли мамицата им и след хард ресет тръгва на глобул.Как не прочетох по навреме в нета че не трябва да се пробва на глобул щото после си за цял живот:S
пп а ако някой ден решиш да си смениш картата със някоя на друг оператор жална ти майка как се махат настройките на глобул,как са ги напрайли мамицата им и след хард ресет тръгва на глобул.Как не прочетох по навреме в нета че не трябва да се пробва на глобул щото после си за цял живот:S
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Пробвай с рестартиране на телефона би трябвало да се оправи. Също така в настройки за СВЪРЗВАНЕ пусни отметката на ПАКТНИ ДАННИ....дано да се оправи. Най-добрия сайт за нашите телефони : www.badaapps.ru Регистрирайте се и си сваляйте всичко ново и старо..;)
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Новият WithSubsPlayer е плеър за гледане на филми. С него няма нужда да се преправят субтитрите. Освен това има опция за увеличаване шрифта на субтитрите. Дори и да се затвори, плеъра помни позицията до последното гледано място. В Самсунг Аппс струва 4 лева. ;)
Здравейте отново , искам да попитам някой флашнал ли си е вълната до 2.0 и ако има такива нека споделят как се държи телефона с новата придобивка.Видях че в www.samfirmware.com е излезнал новия ъпдейт но им нямам голяма вяра затова първо търся информация по въпроса :)
Виж тук са пробвали http://www.ipmart-bg.com
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Добре де направих си нова регистрация, но като отида на : Моите ваучери не ми казва да имам нещо и има опция въведете номер на ваучер ? Този ваучер по имейл ли трябва да го получа. И какво ще стане ако регистрирам два имейла ?
не се занимавай с регистрации сваляй е това http://www.badapps.ru/2343-faq-instrukciya-po-ustanovke-prilozheniy-cherez-applist.html и качвай каквото си поискаш :)))