S8500 Wave
-
- Регистриран: 02 мар 2011, 08:33
Re: Samsung S8500 Wave
За Bada 1.2 не се получава , има ли някакъв вариянт ???
Да попитам отново. Имам интерес към телефона, но ме интересува вградената навигация. Тя е пробна за 30дни и след това срещу 30евро мога да купя доживотна за една държава, в случая България. И оттук идва и въпроса ми - тази навигация добра ли е, с добри карти ли е, има ли навигацията меню и гласови команди на български език??? Ако картата е добра бих си я закупил за 30евро, но все пак искам някакви съвети от хора, които вече са я пробвали. Знам за кракнати навигации, но в случая ме интересува оригинална лицензирана навигация. ;)
Благодаря за отговорите.
Благодаря за отговорите.
Пуснах я само 1 път след като си взех телефона, след което минах на нелицензирана. Не ми направи никакво впечатление. След като се замисляш да си я заплатиш предполагам не ти са проблем парите, но мисля че не си заслужава. По принцип знам че можеш да си слижиш и друг вариант на платена за което бих те посъветвал.
Аз съм 1.2 и слагам приложения с AppList 1.0.0.4
Реално погледнато 60лв. за доживотна навигация с ъпдейти не са много. Но все пак и ти си прав. По назад в темата има разяснение как се качва навигация на този телефон и досега са предимно доволни от нея, но ми се искаше да е легална. Както и да е - ще помисля и ще преценя.
Мерси за мнението. ;)
Мерси за мнението. ;)
-
- Регистриран: 02 мар 2011, 08:33
С кой firmware си и от менюто ли ги стартираш,при мен излиза иконата но не е активна ...
Имам доста сериозен проблем с моят wave, днес по обед го оставих да се зарежда, след около 2 часа отидох да го изключа от зарядното но беше угаснал - черен екран и не иска да се включи. Sad Sad Sad Моля Ви, помогнете ми.
изгорял е някои чип. на моя стана подобно .ако има гаранция го носи. на моя имаше следа от падане и не признаха гаранцията.без да го отварят.оправиха го за 60 лв ама вече не ми рабити wifi и блутута. дано да ти го оправят или сменят
Да, за щастие още е в гаранция, едвали ще ми го сменят, но сигорно ще чакам 1 месец докато го оправят :S
Нещо не правиш както трябва . Отваряш AppList зареждаш зип файла после отваряш киес вързваш телефона избираш безплатно приложение инсталираш след това разкачаш тела .Ще видиш две икони едната на безплатното приложение а другата на платенто.Отиваш в настройки сменяш езика примерно на английски после отново на български иизтриваш иконата на безплатното приложение и това е.