S8500 Wave
-
- Регистриран: 02 мар 2011, 08:33
Re: Samsung S8500 Wave
Как зареждаш зип файла в Аpplist-a,май там го бъркам нещо ..
Абе я кажете как става номера със тоя апп лист :S този зип файл откъде се взема.Имах една платена програма която теглих от руския сайт и която върви с донор обаче нищо не стана.Само че при тях програмите са хмм архивирани-абе сетих се нещо я да пробвам.
пп нищо не стана то и няма как да стане дееба тъпия киес след най новия ъпдейт няма бутон за самсунг апса,сега реших да го махна и да сложа старата версия и да не я ъпдейтвам,всичко точно бутона за апса го има но тъпите ....... са направили така че като цъкнеш на него и ти искача че има нова актуализация и само имаш бутон ОК.И толкос и пак ъпдейтнах и пак тъпия апс го няма ,и изобщо някой който е със версия 128 на киес има ли самсунг апс или никой няма.И някой знае ли за какво друго може да се използва полезно тоя киес освен за самсунг апса (angry)
пп нищо не стана то и няма как да стане дееба тъпия киес след най новия ъпдейт няма бутон за самсунг апса,сега реших да го махна и да сложа старата версия и да не я ъпдейтвам,всичко точно бутона за апса го има но тъпите ....... са направили така че като цъкнеш на него и ти искача че има нова актуализация и само имаш бутон ОК.И толкос и пак ъпдейтнах и пак тъпия апс го няма ,и изобщо някой който е със версия 128 на киес има ли самсунг апс или никой няма.И някой знае ли за какво друго може да се използва полезно тоя киес освен за самсунг апса (angry)
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Ако сте сложили Бада 1.2 повечето фърмируери не става замяната. Пълноценна замяна с АппЛист става само на Бада 1.0. (yes)
Относно проблема ти.Преди около пет месеца при мен се появи същия.Тела ми беше с почти изтощена батерия.Включих го да се зареди и след около 10 мин. телефона продължаваше да се изтощава и да не се зарежда.Помислих,че е от зарядното и отидох до един познат със сервиз за GSM-и.провери ми батерията и я включи в някакво зарядно да я напълни,защото се била изтощила.За около два часа трябваше да се напълни със заряд.След тричасово зареждане батерията си беше почти на същото ниво,много слабо се беше заредила и моят познат ми каза,че е сдала багажа да си търся друга.Прибрах се в къщи реших да пробвам пак да го заредя и тела тръгна да се зарежда без да му е правено нещо.Много непонятно си остана за мен,къде е бил проблема,защото в продължение на цял ден не искаше да се включи и да тръгне да се зарежда а на края се оправи сам.Ако не си пробвал отиди в някой сервиз да пробват да я заредят с тези техните зарядни може да е от това.При мен проблема се реши от само себе си и нямам представа какво му имаше.Надявам се да съм помогнал.
Благодаря за отговора (yes) ще пробвам това което ми каза. :)
Bluetooth-a mi sprq da raboti :X:X:X Nqkoy moje li da mi pomognee :(
Здравейте!Искам да ви попитам дали ползвате Facebook клиента, който е инсталиран в Wave?Аз го ползвам, но от около 2-3 седмици спря да работи!При кликване върху иконката се стартира приложението, но изписва "Сървърът на Facebook е нестабилен".Опитвам да презаредя и ми изписва "Неуспешно свързване към сървъра".Само при мен ли се е появил този проблем или го има и при вас?Ако някой знае как да го отстраня нека пише!Благодаря предварително!!! ;)
и при мен го има. Оправя се като му дам log out и после влизам отново
В случай , че не виждате бутон log out както бе при мен , изтрийте oт accounts данните си за facebook и пробвайте отново.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Зип-файла си го изтегляш от сайта www.badapps.ru или от интернет на програмата или играта, която искаш да сложиш на телефона. Това е архив на 6 файла както са инсталирани в телефона - BIN, RES, SHARE и т.н Инсталираш нещо тъпо на телефона в картата памет и АппЛист ти го подменя с това, което искаш (yes) Давам пример : сваляте архива на играта DynoGems от тук http://narod.ru/disk/23829398001/DynoGems.zip.html После от Самсунг Аппс сваляте някое безплатно приложение (аз свалих Tank-o-Box) като го инсталирате на картата-памет (в настройки се избира Настройки-Приложения-Настройки за инсталиране - Карта памет). Пускате АппЛист и свързвате телефона с компютъра в режим Mass Storage . В АппЛиста цъкате на СКАНИРАНЕ и ще ви даде след кратко чакане всички приложения инсталирани на картата. Цъкате на излишното (което ще сменяте в случая Tank-o-Box) и после на ПОДМЕНА и указвате къде в компютъра се намира исканата от вас игра или приложение за смяна. Пак цъкате на ПОДМЯНА. и програмата почва да сменя играта. Като свърши разкачвате телефона и пускате исканата игричка от иконата на смененото ненужно приложение. При рестарт на телефона иконката ще се подмени с тази на желаната игра и лесно ще се ориентирате. Поиграйте SpiderMan - Toxic City - много яка игра 600 мегабайта и нагоре....