I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote]Кой какво разбрал...
Скрийшота не съм го качил с тази цел, а просто да имат представа хората, че батерията спокойно може и да издържи 2-3 дена при умеренно ползване...(whistle) [/Quote]
Напълно съм съгласен, че при умерено ползване телефона издържа 2-3 дена.
Скрийшота не съм го качил с тази цел, а просто да имат представа хората, че батерията спокойно може и да издържи 2-3 дена при умеренно ползване...(whistle) [/Quote]
Напълно съм съгласен, че при умерено ползване телефона издържа 2-3 дена.
Качвам тези скрийшотове от друг форум - да видим, как ще ги оборят някои колеги тука : (whistle)
Айде, сдобих се с машината вече :) От виваком. И нека забавлението започне сега! (woo)
S9+
[Quote]Айде, сдобих се с машината вече[/Quote]
Ее, честито! Със здраве да го ползваш и повече да ти държи батерията! (yes)
Ее, честито! Със здраве да го ползваш и повече да ти държи батерията! (yes)
Здравейте, от преди малко и аз съм в клуба :) Малко обаче като че ли се прецаках, досега не си бях купувал апарат през оператор и понеже повече гледах за апарата, дисплей, драскотини и какво или още не да е перфектно, не обърнах внимание, а и честно казано не се сетих да попитам, докато на последния лист в договора прочетох, че телефонът е кодиран. Взех го през МТел и още не съм го пробвал с друга карта.
Да не се кося до вечерта, когато ще го направя, някой купил ли го е вече през МТел и може ли да ми каже, дали е кодиран към другите оператори? Ако да, колко струва [B]безпроблемното[/B] отключване, в смисъл без бъгове в Андроид и някакви други проблеми? Нали заключването е само софтуерно? Някой правил ли си е такова и колко е като цена.
Иначе, да чукна на дърво, първите ми впечатления от телефона са много добри, само ме дразни леко пластмасата, че в момента съм и с Nexus One, но като премахнем това, телефонът е страхотен на първо четене!!
Да не се кося до вечерта, когато ще го направя, някой купил ли го е вече през МТел и може ли да ми каже, дали е кодиран към другите оператори? Ако да, колко струва [B]безпроблемното[/B] отключване, в смисъл без бъгове в Андроид и някакви други проблеми? Нали заключването е само софтуерно? Някой правил ли си е такова и колко е като цена.
Иначе, да чукна на дърво, първите ми впечатления от телефона са много добри, само ме дразни леко пластмасата, че в момента съм и с Nexus One, но като премахнем това, телефонът е страхотен на първо четене!!
Здравейте, от преди малко и аз съм в клуба :) Малко обаче като че ли се прецаках, досега не си бях купувал апарат през оператор и понеже повече гледах за апарата, дисплей, драскотини и какво или още не да е перфектно, не обърнах внимание, а и честно казано не се сетих да попитам, докато на последния лист в договора прочетох, че телефонът е кодиран. Взех го през МТел и още не съм го пробвал с друга карта.
Моля модераторът да изтрие второто ми мнение, явно съм се отплеснал два пъти с мишката! Съжалявам!!!
Мобилтел не предлагат апарати (с договор) които могат да работят с карти различните от техните. Вече няма възможност за получаване на кода за отключване, дори и с изтекъл договор.
Благодаря за отговора! Това какво означава, че май яко се прецаках (angry) Последно това заключване хардуерно-софтуерно ли е или само софтуерно? Има ли фирми, които го отключват успешно срещу заплащане?
Здравейте преди два часа си купих телефона от Глобул телефона не е лош обаче доста грее само при мен ли е така?