N7000 Galaxy Note
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Samsung Galaxy Note
Ето защо от Епъл трепрят - сигурно тези характеристики на този телефон ще ги има чааааак в Айфон 6 :D
-
- Регистриран: 17 дек 2006, 18:29
най-накрая нещо от Самсунг, което да ме заинтригува. Радвам се че не тежи 100 - 115 грама..
-
- Регистриран: 13 сеп 2011, 08:57
навремето модата беше телефоните да са възможно най-малки...
4" екран е ОК, това е прекалено голямо, за да водиш разговори с него, или да го държиш в джоба.
4" екран е ОК, това е прекалено голямо, за да водиш разговори с него, или да го държиш в джоба.
Колко инча всъщност е този дисплей, че не мога да се ориентирам?
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Много интересно ще ми е да разбера, дали това устройство ще съчетае таблетното усещане с това на мобилното...
Когато избирах таблета си, търсих за местител на лаптопа... Скоро може да се налага да търся заместител на таблета и мобилния си телефон.... ужас :D
Когато избирах таблета си, търсих за местител на лаптопа... Скоро може да се налага да търся заместител на таблета и мобилния си телефон.... ужас :D
Сигурно тука ще някъде 2000 лв.(може и по - малко), а колкото до характеристиките му - те са убийствени, но не проумявам с каква цел е направен - телефон или таблет (angry)
Нов сегмент, Самсунг го казаха.
Искам да го видя как стои в големите ми ръце. Май трябва поне да го ползвам малко.
Толкова ли е проблем да попълните читаво характеристиките на телефона? Какво пречи най важната от тях да е попълните? А именно големината на дисплея?