I8700 Omnia 7
Re: Samsung I8700 Omnia 7
Защо не им звъннеш и ги попиташ ?
Цената на запад взе да му скача, от 180 евро скочи на около 350 евро в амазон... Така че взимайте бързо ако искате, защото явно промоцията взе да свършва :)
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Да попитам няколко въпроса... Как е стенд бая? Ясно, че е относително, но... Примерно ако само се говори, ако се браузва през Wi-Fi, ако се слуша музика как е срива в проценти? Или сравнен с Galaxy S. За колко време се зарежда батерията? Какво е положението с GPS навигацията за България? Благодаря предварително! (coffee)
Телефонът е 1:1 с галакси С по отношение на батерията, може би една идея по-дълго му държи батерията, защото уиндоуса е доста по-лек от андроида. Но аз над 2 дена не съм докарвал държане на батерията и на двата телефона. За гпс-а не мога да кажа нищо, не съм го използвал в БГ. Има навигон в брандираните от т-мобиле омнии, който за западна Европа си е перфектен, но не знам дали има карти за БГ. Но и навигонът може да се ползва безплатно само с т-мобилска сим карта, иначе е платен.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Телефонът е 1:1 с галакси С по отношение на батерията, може би една идея по-дълго му държи батерията, защото уиндоуса е доста по-лек от андроида[/Quote] Точно така е, самия софтуер не натоварва системата, както андроида си може :) Иначе интересно е, че апаратите на самсунг се зареждат по-бавно... незнам дали не е така само при мен...
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Благодаря! Ще погледна за навигацията да попрочета още... мисля че няма как да не проработи. Искам да попитам, може ли да се изпраща снимка по мейл? Или какъв е варианта за това-skydrive ли само? Пробвахте ли отключването с Чеврона? Отзиви? :)
-
- Регистриран: 19 юли 2007, 17:49
какво стана с манго ъпдейта уж от 15 септември а нищо
За мангото няма точна дата за Европа. Засега е само в Азия, за Европа като термин е зададена есента :)
Снимки може по мейла, може skydrive, от мангото ще може и по скайп и msn.
Снимки може по мейла, може skydrive, от мангото ще може и по скайп и msn.
-
- Регистриран: 19 юли 2007, 17:49
мерси за бързият отговор,чакаме есента (whistle)