S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000246358&listYN=Y:)
Имам 1 вапрос Как се махат визуалните елементи от декстопа ?БЛАГОДАРЧЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Горе вляво имаш едно зъбно колелце натискаш го и след това натискаш по елемента на десктопа който искаш да махнеш и без да пускаш пръста влачиш долу до лентата.И от там се деинсталва със цъкване на червеното кръгче на иконката долу.След това горе в ляво цъкваш на готово и това е .
Да ама не слиза на долу мести се на страни или се отваря има ли друг начин
Задръж бутона за менюто, ще ти се появи иконка - "визуални елементи" натисни червения знак който е в горния ъгъл на иконката и готово!
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 17:55
Някой знае ли дали скоро ще има ъпдейт до Bada2
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 17:55
излъгаха ни че ще е септември но няма
В нормалните страни вече явно е започнал ъпдейта, защото в интернет е пълно със снимки и клипчета на нашия Wave S 8500 с Bada 2.0!Просто явно при нас нещата се бавят!И мисля, че по-назад в темата го бяхме обсъждали - щом от Samsung казват септември, за България трябва да очакваме ъпдейт до края на годината!Дано не съм прав, зашото новия интерфейс изглежда страхотно, а пък и четох че има доста подобрения по самата ОС.Нямам търпение да пуснат ъпдейта и за нас!!!
Може ли да се качи андроид на 8500?
има , като го флашнеш ! аз сам на бада 2 вече. но, все още се чудя дали да не се върна на 1.2 или 1.0 .