S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
ДО Scorpinox10
Ако можеш ми прати тази папка Ndrive на този email [email protected]
Ще ти бъда много благодарен
Ако можеш ми прати тази папка Ndrive на този email [email protected]
Ще ти бъда много благодарен
Искам да ва питам става ли да си сваля пътни карти за телефона през GPS-а без да ми взима пари?
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
От няколко дни насам, телефона немога да го заключвам от копчето от страни.Като го натисна телефона изгася, но не се и заключва.Възможно е нещо като го барниках да съм, маркирал нещо което не трябва, макар че след рестарт телефона се заключва отново както трябва но така кара 2-3 дни най-много...някакви идеи?
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Нулирай настройките на телефона и може да помогне. Също така може да пробваш в настройките НАСТРОЙКИ-ОБЩИ-ДОКОСВАНЕ. Дано да не е някаква повреда. Веднъж когато си преинсталирах телефона ми даваше че ЮСБ е постоянно включен а не беше. Преинсталирах пак и се оправи. А възможно ли е някоя програма и игра, която ползваш да прави описания проблем ?
извинете четох как да си инсталирам навигация на телефончето но сега немога да намеря суообщението .
Моля ако е възможно някой да ми го прати на скайпа marto_auto1
Благодаря предварително.
Моля ако е възможно някой да ми го прати на скайпа marto_auto1
Благодаря предварително.
При мен също се получава проблема със заключването на телефона и това не е дефект!!!Или по-точно не е дефект от самия телефон ами от операционната система!!!От както ъпдейтнах фирма от 1.0 до 1.2 започна да прави този номер - като настисна бутона за заключване само угасва екрана без да се заключва, а като го натисна повторно само светва и се намалява автоматично времето за осветеност на дисплея на около 5 секунди и ако не го натискам постоянно угасва (а по принцип съм го настроил да угасва на 20 секунди).На няколко пъти го хващам, че както си седи заключен изведнъж екрана светва и след това започва да прави този номер.Аз обаче му хванах цаката и разбрах как лесно да го оправям без да се налага да рестартирам телефона - единия начин е като набереш някого(набираш произволен номер и още преди да е дало сигнал свободно затваряш-щом затвориш телефона автоматично се заключва и вече страничния бутон за заключване работи нормално), а втория начин е да задържиш продължително бутона за заключване на екрана 2 пъти(задържаш 1 път продължително и при второто продължително задържане телефона се заключва и отново страничния бутон работи нормално).Дано ви е от полза!!!
А пък аз се надявам с ъпдейта към Bada 2.0 този проблем да го няма!!!
А пък аз се надявам с ъпдейта към Bada 2.0 този проблем да го няма!!!
Пак ми се прецака каиса .Само пише сварзване и до там.Махам слагам и драивера и поправка от програма е неште.Имате ли идеи че не ми се преинсталира отново с седмиса 64 бит. сам :(
Излезе 2 ката как е някои инсталира ли?
Някой може ли да ме светне от къде в настройките на e-mail се задаваше през колко време да проверява за нови писма, че обърнах всички настройки и не мога да го намеря.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Предполагам, че питаш за проверка на е-майл. Ако е така влизаш в МОИТЕ АКАУНТИ. Там където пише УЕБ АКАУНТИ до него вдясно има нарисувано едно зъбно колело (на кръгче прилича) Настискаш върху зъбното колело и избираш през колко време да се проверява е-майла за нови писма - 30 минути , 1 час, 3 часа 6 часа, 12 часа или всеки ден. Може да го направиш и на ръчно. (yes)