Xcover 271
Samsung B2710
Явно аз съм първият, който ще коментира телефона :)
значи ползвам го вече 6 мес. и мога да кажа, че е стабилен
+ батерията държи по 1 сед., хвърлял съм го в басейна няколко пъти и няма проблем, ритал съм го (не преднамерено) пак няма ядове (yes) менюто е просто и удобно, GPS-a е добър, фенерчето е доста силно, резолюцията е доста прилична за такъв размер дисплей, като цяло много добра сглобка.
- хендсфриито и зарядното са през едно usb, но проблема е, че е разположен отсрани, което е доста неудобно и липсата на автофокус на камерата, въпреки че неможе да се очаква да прави добри снимки такова обективче, но все пак.
като заключение - телефон за хората, които водят активен начин на живот, няма да съжеляват ако си го купят!
айде успех ;)
значи ползвам го вече 6 мес. и мога да кажа, че е стабилен
+ батерията държи по 1 сед., хвърлял съм го в басейна няколко пъти и няма проблем, ритал съм го (не преднамерено) пак няма ядове (yes) менюто е просто и удобно, GPS-a е добър, фенерчето е доста силно, резолюцията е доста прилична за такъв размер дисплей, като цяло много добра сглобка.
- хендсфриито и зарядното са през едно usb, но проблема е, че е разположен отсрани, което е доста неудобно и липсата на автофокус на камерата, въпреки че неможе да се очаква да прави добри снимки такова обективче, но все пак.
като заключение - телефон за хората, които водят активен начин на живот, няма да съжеляват ако си го купят!
айде успех ;)
Re: Samsung B2710
GPS-а с каква програма го ползваш? Нещо вградено или си инсталирал допълнително?
Твърде дебел ли е за носене в предния джоб? :)
Твърде дебел ли е за носене в предния джоб? :)
Здрасти,
значи GPS-а го пускам само с Google map-a, нямам допълнителна програма за него, колкото за носенето в джоба бих казал, че не е проблем въпреки, че е една идея по-дебел. успех:)
значи GPS-а го пускам само с Google map-a, нямам допълнителна програма за него, колкото за носенето в джоба бих казал, че не е проблем въпреки, че е една идея по-дебел. успех:)
-
- Регистриран: 14 юли 2011, 18:48
Ами и аз да споделя първи впечатления от модела. След първо пълно зареждане батерията на телефона изкара 9 пълни дни,като на ден имам между 10 и 20 обаждания. За водоустойчивостта. Още първия ден го пуснах в аквариум с вода. След като го извадих вода явно беше проникнала при микрофона и се чуваше ужасно. След като го поблъсках малко,явно балонът се пукна и всичко се оправи. Досега вече 10 дни никакви проблеми. Друго не съм му тествал все още,но чакам снега,да видим там как ще е.
Имал съм всички водо у удароустойчиви телефони на Самсунг и Нокия 3720 ,която е абсолютен смях. Измежду Самсунгите този е наистина най-здравия като конструкция. Използвал съм цялата сила на ръката си да пробвам да го разскърцам,но не поддава. Като външен вид си взех черно-сиво-оранжевия и не съжалявам. наистина е красив.
Имал съм всички водо у удароустойчиви телефони на Самсунг и Нокия 3720 ,която е абсолютен смях. Измежду Самсунгите този е наистина най-здравия като конструкция. Използвал съм цялата сила на ръката си да пробвам да го разскърцам,но не поддава. Като външен вид си взех черно-сиво-оранжевия и не съжалявам. наистина е красив.
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
http://www.youtube.com/watch?v=IOwYECRwCEE
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Този модел май ще излезе най-сполучливият Самсунг от тази серия бодо-удароустойчиви...:|
-
- Регистриран: 14 юли 2011, 18:48
И аз така мисля. Еми така е ,работят от Самсунг за усъвършенстване във всяко едно отношение. Винаги са били така.
-
А имали компас, крачкомер, висотомер, както е при B2700 ???
Има всичко изброено от теб.
Като цяло единствения плюс пред В2700 е по яката батерия и ГПСа.
НО, за мен В2700 е по здрав, той беше от гума, която много добре поемаше ударите.
В2710 е пластмасов изцяло. През моя мина опел инсигния, с двете гуми последователно. Нямаше му НИЩО, дори една драскотина на дисплея не открих.
В2700 го киснех редовно в бира и вече две години работи безотказно.
Хвърли съм око на Е2370, няма никакви екстри, но батерията си заслужава. 60 дни стендбай.:)
Да вметна само, че В2710 има уникално добра клавиатура за работа, докато В2700 е малко дърво в това отношение.
Като цяло единствения плюс пред В2700 е по яката батерия и ГПСа.
НО, за мен В2700 е по здрав, той беше от гума, която много добре поемаше ударите.
В2710 е пластмасов изцяло. През моя мина опел инсигния, с двете гуми последователно. Нямаше му НИЩО, дори една драскотина на дисплея не открих.
В2700 го киснех редовно в бира и вече две години работи безотказно.
Хвърли съм око на Е2370, няма никакви екстри, но батерията си заслужава. 60 дни стендбай.:)
Да вметна само, че В2710 има уникално добра клавиатура за работа, докато В2700 е малко дърво в това отношение.
-
Ами то ако изключим батерията и ГПС-са което не е малко Б2700 е по здрав от 2710,дори има и 2-ра камера...? :(