B7722
-
- Регистриран: 27 апр 2007, 13:12
Re: Samsung B7722
Мисля, че в този сайт ще намериш решение на проблема за връзката между GPS приемник и b7722 с използване на Java..и по-точно това: http://www.magomobile.com/download-software/5360-TrekBuddy_v0983
Тук има много интересни приложения за B7722: http://www.magomobile.com/mobile-software/0-3393-0-000-0
Тук има много интересни приложения за B7722: http://www.magomobile.com/mobile-software/0-3393-0-000-0
Благодаря ти за информацията. Аз още преди седмица направих това и му изключих 3G по описания от теб начин. Засега нямам никакви проблеми с телефона, и дано така да продължи. Като цяло съм много доволен от апарата и още веднъж благодаря за линка с интересните приложения. ;)
Здравейте, имам следниите проблеми с моя Samsung B7722. Когато вдигна и се опитам да говоря със събеседника си винаги другия човек не може да ме чуе веднага, а се случва на второто или третото "ало". Втори проблем е когато се опитвам да избера номер от листата на приетите и избрани номера и кликна върху желания номер много често избира друг номер. Трети проблем е , че се случва да не мога да отговоря с нито един клавиш на входящо повикване. Моля за съвет. Предварително благодаря.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
За първото съм 99% сигурен че ако смениш мелодията на звънене със някоя от стандартните в телефона ще се оправи.Даже забележи че като дигнеш едва след около 2-3 секунди почва да отчита времетраенето на разговора 00:01 това е от софтуера,предполагам другите проблеми също са от него.
Със най новия фирмуер ли си???
Със най новия фирмуер ли си???
-
Здравей! Много ме озадачава втория ти проблем - никога не ми се е случвал за разлика от третия, който при мен се е получавал 3 или 4 пъти. Когато се получи третия проблем и не можеш да поемеш външното обаждане просто вадиш батерията, отново я слагаш и включваш телефона. По мои наблюдения, получават се софтуерни проблеми, когато се ползва JAVA за игрите или за влизане в Опера /за Интернет/ - например случвало ми се е телефона да не звънне сутрин, макар, че съм му задал час за събуждане. За по-голяма сигурност, след такива моменти /работа с JAVA / предпочитам да рестартирам телефона и да нямам главоболия. Проблемът е колко често ползваш игри или Интернет..
Първият проблем го има и при мен, но от порядъка на секунда и половина - две - просто ги изчаквам - свиква се.
Първият проблем го има и при мен, но от порядъка на секунда и половина - две - просто ги изчаквам - свиква се.
Привет sports_man. Ще пробвам с мелодиите, но аз мисля, че и в момента ми е фабрична, защото не си спомням да съм правил някаква настройка след закупуването на апарата. Относно "най-новия фирмуер" , извини ме, но какво е това :) ?
Привет boychonanev. аз изобщо не го ползвам за игри и много, много рядко за интернет. Не зная защо го имам този проблем.
Още нещо искам да попитам. Влезнах и ползвах тази програма - OperaMini за интеренета. Обаче като излезна от мрежата следващия пат не намирам browser-a OperaMini, а пак ми се показва само фабричния. Дали го имам някъде в телефона записан OperaMini или аз нещо не правя както трябва?
Благодаря за съветите Ви.
Успешен ден.
Привет boychonanev. аз изобщо не го ползвам за игри и много, много рядко за интернет. Не зная защо го имам този проблем.
Още нещо искам да попитам. Влезнах и ползвах тази програма - OperaMini за интеренета. Обаче като излезна от мрежата следващия пат не намирам browser-a OperaMini, а пак ми се показва само фабричния. Дали го имам някъде в телефона записан OperaMini или аз нещо не правя както трябва?
Благодаря за съветите Ви.
Успешен ден.
-
Обикновено новоинсталираните приложения отиват в папка Игри - провери там!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote]Относно "най-новия фирмуер" , извини ме, но какво е това ? [/Quote]
Иначе казано това е най-новата версия на самия софтуер с който работи телефонът ти.Това е както Уиндоус при домашните компютри.Ако е гаранционен според мен трябва да го закараш да го преинсталират и да му сложат последния фирмуер.От оператор ли е взет ?
Иначе казано това е най-новата версия на самия софтуер с който работи телефонът ти.Това е както Уиндоус при домашните компютри.Ако е гаранционен според мен трябва да го закараш да го преинсталират и да му сложат последния фирмуер.От оператор ли е взет ?
До колкото знам и съм се интересувал никой от операторите не го предлага. Затова моя си го закупих от онлайн магазин. Защо не го свържеш с кабела за компютъра, а после и с Kies, и ако има някакъв нов фирмуер ще ти го покаже сам и ще те попита дали да го инсталира. Последно проверих преди седмица и нямаше нов излезнал фирмуер.
Успех и дано се оправи проблема. (yes)
Успех и дано се оправи проблема. (yes)
Здравейте отново. Оправих се с Opera Mini. Благодаря Ви. Сега имам питане може ли някои да ми каже как мога да ползвам Opera Mini, като държа телефона хоризонтално, а не вертикално. Не се получава , а с фабричния browser мога да ползвам телефона, екрана и хоризонтално. Също така как мога Opera Mini да го изкарам и да ми стои отпред като иконка в главните менюта. Благодаря Ви.