Samsung Galaxy Note вече в магазините на VIVACOM
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: Samsung Galaxy Note вече в магазините на VIVACOM
Виваком нямат програма според мен в която да пише колко апарата и какви има в магазините... на 123 ми казаха, за да проверите наличност се обаждайте на магазините, аз питам "на всички ли" и казаха "да, само те знаят" ....
ОМГ!
ОМГ!
Прав си, нямат такава програма, което е меко казано странно за компания от този бранш... и на мен са ми казвали да проверявам в магазините директно.
Ами как да смята човек? Аз като имам вече някакъв мобилен план за какво ми е техния с хилядите минути и мегабайти. Освен да го платя, да взема телефона и да изхвърля картата друга алтернатива не виждам. Така че цената на апарата + цената на абонамента за мен си е реалната цена, на която ти продават апарата.
-
Мен ме е яд за прессъобщението... да се оправят ...
Като не ти трябва картата го купуваш от друг оператор, на който ти трябва картата или от Технополис.
Crazy: Хайде не се възмущавай толкова, че имам пресни спомени за фиаското ви с iPhone 4, който го рекламирахте като гламави, а беше абсолютно невъзможно да бъде купен реално в продължение на 2-3 месеца, защото вашите малоумни търговци бяха купили сигурно 200 бр. (blush)
Да не припоняме и извращенията ви с първия Galaxy S, който също го нямаше седмици наред никъде.
Crazy: Хайде не се възмущавай толкова, че имам пресни спомени за фиаското ви с iPhone 4, който го рекламирахте като гламави, а беше абсолютно невъзможно да бъде купен реално в продължение на 2-3 месеца, защото вашите малоумни търговци бяха купили сигурно 200 бр. (blush)
Да не припоняме и извращенията ви с първия Galaxy S, който също го нямаше седмици наред никъде.
[Quote]Добре бе хора защо все така го смятате....[u]900 лева за апарата[/u] и още 720 за плана...ами нали за тези 720 лева получаваш някакви минути мб смс-ммс...що ги слагаш към цената на апарата.....кво искате цената на апарата +цената на плана за 2 години да е по-евтина от пазарната?[/Quote]
А някой замислял ли се е това намаление,че е пълна заблуда(става въпрос за по новите и скъпи тел.)
Примерно този е 1100-1300лв. а прехвалените оператори ти го продават за 900лв. и то за 2 годишен договор(angry) Ами това си е чисто ДДС което и така си го прибират;) Така,че няма никакво субсидиране.Докато не почнат да предлагат среден клас и нагоре телефони с 70% поне по ниска цена си е чиста проба лудост да подпишеш 2 години с който и да е КОоператор.
М/у другото оня аптекар от Варна с номера ДДС направи милиони;) и хората си мислят,че продава ефтино:D
А някой замислял ли се е това намаление,че е пълна заблуда(става въпрос за по новите и скъпи тел.)
Примерно този е 1100-1300лв. а прехвалените оператори ти го продават за 900лв. и то за 2 годишен договор(angry) Ами това си е чисто ДДС което и така си го прибират;) Така,че няма никакво субсидиране.Докато не почнат да предлагат среден клас и нагоре телефони с 70% поне по ниска цена си е чиста проба лудост да подпишеш 2 години с който и да е КОоператор.
М/у другото оня аптекар от Варна с номера ДДС направи милиони;) и хората си мислят,че продава ефтино:D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Крейзи стига се ядосва че вашите пак закъсняха.Прессъобщение - че пуснете и вие така или иначе и вие го нямате.
Освен това къде ви изчезнаха новите тарифни планове и новия сайт?Защо скрихте списанието?
Утре като почнеш работа помисли малко над въпроса - не че ще отговориш нещо адекватно де.
Освен това къде ви изчезнаха новите тарифни планове и новия сайт?Защо скрихте списанието?
Утре като почнеш работа помисли малко над въпроса - не че ще отговориш нещо адекватно де.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Питах моя човек от вива каза, че с поръчка и ти го доставят до 2 дни а иначе от другата седмица, ще се намира и в некои магазини на вива...
-
[Quote]Крейзи стига се ядосва че вашите пак закъсняха.Прессъобщение - че пуснете и вие така или иначе и вие го нямате.
[/Quote] хаха не са закъснели, поръчката пристигна в понеделник както и при вива, сега се обработва, приготвя и се разпределя... както и при тях :) Просто няма да пуснем съобщение ...защото не е в магазините и не е готов за продажба... Защитаваш едно заблуждаващо съобщение само защото мразиш МТел, или мен... Все си мисля, че съм виждал логика и обективност в постовете ти! Извини ме ако звуча остро.
[/Quote] хаха не са закъснели, поръчката пристигна в понеделник както и при вива, сега се обработва, приготвя и се разпределя... както и при тях :) Просто няма да пуснем съобщение ...защото не е в магазините и не е готов за продажба... Защитаваш едно заблуждаващо съобщение само защото мразиш МТел, или мен... Все си мисля, че съм виждал логика и обективност в постовете ти! Извини ме ако звуча остро.
По принцип да. Не за всички държави от цял свят, но обикновено немските, английските и френските езици ги слагат на едно и също място. За самсунг не знам как е точно, но на нокия, хп и майкрософт са в БГ за Америка, Азия (съпорта е само на английски обаче за азиатците) и половин Европа. Сони бяха някъде наоколо. Във високотехнологичните държави няма кадри да отговорят на място заради скъпите заплати.