Xcover 271
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Re: Samsung B2710
Така като гледам и на двата телефона батериите са еднакви по 1300 mAh или нещо бъркам?!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Да прав си,ние сме в грешка(flower)
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
А сертифициран ли е по стандарта IP67 този и предишния В2700? Всъщност гледах ето това клипче http://www.youtube.com/watch?v=0vHfKq8CREk&feature=related и се уверих, че В2700 е сертифициран по IP67:). Намерих клипче и за В2710 http://www.youtube.com/watch?v=qoCZXCKledQ&NR=1 от което се разбира, че има стандарта IP67:). Вижте това клипче http://www.youtube.com/watch?v=WJ5UUcO7xiU , впечатли ме дълбокото му замразяване в края на клипчето при -18 градуса за 5 часа(woo).
Еднаквата мощност на батерията не е еквивалентна на еднаква издръжливост.
В2710 е с по-ниска енергоемкост. /Виж часовете за разговор и времето за стендбай/:)
Моят В2700 издържаше 5-6 дни, сега с В2710 карам по 10-11 дни.
Телефонът е страхотен. Както вече казах през моя мина двутонна кола, дори не скърца сега:)
Пластмасовият му корпус е кофти малко, защото при удар остават малки следи по него.
При В2700 гумата не мърдаше грам и не оставяха никакви следи.
Наистина липсва втора камера, но не е болка за умиране.
Чакам следващия от серията, искам поне 2.2 дисплей и батерия, която да дяни 20 дни.:)
В2710 е с по-ниска енергоемкост. /Виж часовете за разговор и времето за стендбай/:)
Моят В2700 издържаше 5-6 дни, сега с В2710 карам по 10-11 дни.
Телефонът е страхотен. Както вече казах през моя мина двутонна кола, дори не скърца сега:)
Пластмасовият му корпус е кофти малко, защото при удар остават малки следи по него.
При В2700 гумата не мърдаше грам и не оставяха никакви следи.
Наистина липсва втора камера, но не е болка за умиране.
Чакам следващия от серията, искам поне 2.2 дисплей и батерия, която да дяни 20 дни.:)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
За мен лично е спорна работа със издражливостта на батериите и това че на единият пише едни часове на другия други е божа работа.Докато не провериш неможеш да разбереш кой му изкарва повече заряда.Щом си имал и двата модела явно знаеш.Иначе как е изглежда ми много голям и масивен в ръката:(
-
- Регистриран: 14 юли 2011, 18:48
Малко ъпдейтче по темата. suscrofa,имал съм 2 пъти B2700. И двата,като ги пуснеш от метър-два на земята и задния капак хвръква както и батерията. Много лоша конструкция и безумно тъп начин на затваряне на задния капак. Тука и при B2100 няма такова нещо. Продължавам по темата за батерията. От последното ми писане не съм го зареждал. 11 дена до днес и имам още 2 чертички. По около два разговора дневно. Нещо е развален :P . И батерията на B2700 въобще не е същата!
Не съм казал, че батериите им са еднакви:), но и двете са 1300.
За капака си прав/а. Не изхвърча винаги, но се е случвало и при мен.
Батерията при мен на б2710 изкарва 7-8 дни, явно говоря повече, а и блуутута ми е постоянно включен.
За капака си прав/а. Не изхвърча винаги, но се е случвало и при мен.
Батерията при мен на б2710 изкарва 7-8 дни, явно говоря повече, а и блуутута ми е постоянно включен.
Усещането за едрина е много относително и субективно. За мен и в2700 и в2710 са перфектни като размер. Не бива да сме твърде взискателни при тази цена.
-
- Регистриран: 14 юли 2011, 18:48
КАкво да сме взискателни. Аз този телефон B2710 специално си го избирах по размери. Няма забележки. Някак много по-мазен и приятен ит B2700,а защитата му е на същото ниво. Даже по IP B2710 e IP67,което ако не се лъжа е най-високия клас защита от вода и външни прониквания( има IP68 в таблицата,но май такъв телефон няма),a B2700 e само IP54. Така че всяко потапяне във вода е риск за него!!
Оствам с усещането, че ми се сърдиш за нещо.:D
И двамата харесваме тази серия на самсунг. Просто обменяме опит.
Аз в2700 го киснех през вечер в чашата си с бира и приятелит ми се кефха да ми звънят и той да свети под вода:) Още си бачка,
Като дизайн и като изработка в2710 е много по- пипнат, това вече го отбелязах някъде в горните коментари. Клвиатурата е в пъти по добра.
НО, в2700 когато падаше, следи по него не оставаха, гумата си е гума. Сега като изпускам в2710 и остават леки вдлъбнатинки в пластмасата. Това е факт.
И двамата харесваме тази серия на самсунг. Просто обменяме опит.
Аз в2700 го киснех през вечер в чашата си с бира и приятелит ми се кефха да ми звънят и той да свети под вода:) Още си бачка,
Като дизайн и като изработка в2710 е много по- пипнат, това вече го отбелязах някъде в горните коментари. Клвиатурата е в пъти по добра.
НО, в2700 когато падаше, следи по него не оставаха, гумата си е гума. Сега като изпускам в2710 и остават леки вдлъбнатинки в пластмасата. Това е факт.