I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote]2 седмици имам галакси S2 и имам постоянни оплаквания, че не ме чуват добре[/Quote]
Телефона рутнат ли е? Версията на фърмуера? :|
Един от вариантите е да сложиш къстъм ром и да видиш дали проблемът е софтуерен, ако има проблем с друг ром, значи е хардуерен, ако няма - софтуерен, но тогава си губиш гаранцията. (whistle)
Телефона рутнат ли е? Версията на фърмуера? :|
Един от вариантите е да сложиш къстъм ром и да видиш дали проблемът е софтуерен, ако има проблем с друг ром, значи е хардуерен, ако няма - софтуерен, но тогава си губиш гаранцията. (whistle)
-
- Регистриран: 01 юли 2008, 08:20
ГОТОВООО !!! Забравих да спомена че телефона е със силиконов калъф - изпробвахме по време на разговор , като е с калъфа ме чуваха хем глухоо хем отсрещния си чуваше на ехо собствения глас. Махнахме калъфа и изчезна ехото, но като е гол телефона няма ехо но пак не ме чуваха добре, чуват тихо. Сложих кожен, такъв с капак дето се отваря на долу и отсрещааа се зачудихаа какво съм направил , вече не било глухо а дори силно отчетливо чак кънтящо
Здравейте приятели,
и аз от два месеца съм с най добрия телефон,
имам следния проблем, като сложа слушалки не ме чуват добре, пробвах с няколко обаче все същия проблем. Идей?
и аз от два месеца съм с най добрия телефон,
имам следния проблем, като сложа слушалки не ме чуват добре, пробвах с няколко обаче все същия проблем. Идей?
С 2.3.4 при всички е така...:| Чакаме 2.3.5, казват, че там го няма тоз проблем...
2.3.5 за СГС2 има отдавна и работи много добре. Преди около две седмици го сложих на един приятел, много се радва :)
[B]I9100XXKI4 ## 2.3.5 2011 September CSC - OXA[/B]
От тук го смъкваш - http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=23
С Один, на ПДА, без репъртишън.
[B]I9100XXKI4 ## 2.3.5 2011 September CSC - OXA[/B]
От тук го смъкваш - http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=23
С Один, на ПДА, без репъртишън.
При мен досега никой не се е оплакал, че ме чуват зле, но всичко, ще се оправи като получим ICS немам търпение вече.:P
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]С 2.3.4 при всички е така...:| Чакаме 2.3.5, казват, че там го няма тоз проблем... [/Quote]
(woo) Леле че той Галакси 1 нямаше тоя проблем , леле какво им става с Този Самсунг, много се излагат.
[Quote]...като получим ICS немам търпение вече.[/Quote]
Адашче еми по здравословно е със слушалки. Ооо и аз чакам сандвича , добре ще му дойде.
(woo) Леле че той Галакси 1 нямаше тоя проблем , леле какво им става с Този Самсунг, много се излагат.
[Quote]...като получим ICS немам търпение вече.[/Quote]
Адашче еми по здравословно е със слушалки. Ооо и аз чакам сандвича , добре ще му дойде.
Аз съм на "ти" с радиацията :D плюс тва не говоря много по телефона.;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 19:30
Искам помощ маняци ... тези дни ще ходя за телефон , и се двоумя триумя или и аз нз ...!? SGS2 LG 3D или SENSATION ... трябва ми производителност, камерата да снима текст и батерия да кара поне ден ден и нещо като го ръчкам ? Благодаря предварително !!! Колкото и пъти да го поправя ще са малко :d