N7000 Galaxy Note
Re: Samsung Galaxy Note
И когато сключиш договор с некой оператор сметката излиза същата, дали ще го вземеш от тук с договор и апарата супсидиран, или от вън по евтино а после сключиш договор е едно и също.:|
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 11 апр 2008, 19:45
Какъв договор?!? Има карти без договори като прима-та.:D
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
Във всеки случай ВИВАКОМ ме ядосаха много с отлагането си. Както Крейзи се изказа - супер непрофесиоално е да обявиш първи, че вече го имаш по магазините, а последен да го доставиш.. и то с месец назад. И сериозно се замислих дали да не го поръчам от Амазона. Обаче при Вивата все пак е по-евтино... Плащаш 1010 лв. първоначално и после в течеение на 12 месеца още 60 лв., т.е. по 5 лв. на месец за карта в най-ниския им абонаментен план. :D А пък германците ме ядосаха,че нямат експресна доставка и, че най-неочаквано ти сервират ДДС в края на чекаута.
От Мтел ми е скъпо, както и от Глобул. Тук, в нашата борса апаратът вече се предлага за по 1100 лв.
От Мтел ми е скъпо, както и от Глобул. Тук, в нашата борса апаратът вече се предлага за по 1100 лв.
В ebay са надули цените на всичко още ме е яд, че не можах да си поръчам Нексуса на старата цена имаше неква далавера а сега требе да чакам Виваком да се сетят!(angry):S
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Днес прибирайки се от работа с метрото видях за пръв път на живо Note-то. Един пич си играеше на някаква игра и използваше стилуса. Качеството на всеки един детайл, който видях в графиката беше изумително. Това е най-добрия телефон за тази година, това е истината.:)
Във VIVACOM вече го има!!! Които е решил да го взема няма да съжалява!!!
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
Мерси, berserk. :) Благодаря за труда. (yes)
А колкото до колегата hinkov - днес ПАК проверявах във ВИВАКОМ и за пореден път ми казаха: 15- ти. :)
Все пак проверете и утре, имам един задочен приятел, който ми казва вътрешна информация и ми съобщи за някакви предварителни бройки утре (петък). Само, че щели да бъдат само БЯЛ вариант.. ;) :D
А колкото до колегата hinkov - днес ПАК проверявах във ВИВАКОМ и за пореден път ми казаха: 15- ти. :)
Все пак проверете и утре, имам един задочен приятел, който ми казва вътрешна информация и ми съобщи за някакви предварителни бройки утре (петък). Само, че щели да бъдат само БЯЛ вариант.. ;) :D
В Събота дано да е така трябва да е в мен вече! Тогава трябва да пристигне в Сряда го поръчах! Даже ми казаха, че ще е черен! Дано да е така иначе ...... ще се минава на някакъв друг!
АКО НЕ СА МЕ ХВЪРЛИЛИ НА ДЖАНКАТА В СЪБОТА ЩЕ ПИША ДАЛИ ГО ИМА ВЕЧЕ И ВЪВ VIVACOM